Tot wel 40% EXTRA! 2-6 werkdagen levertijd5

Nog maar:00HRS00MIN00SEC
Native Youth
17 item(s)
Volgen

Native Youth – Brits design, internationale uitstraling

Enkele lessen skippen kan je hele levensloop veranderen, zo blijkt uit het verhaal van Ash Kumar. Toen hij colleges bedrijfskunde moest bijwonen, was hij in plaats hiervan volop de modesector aan het bestuderen. Hij komt dan ook uit een familie van ondernemers en vond het uiteindelijk niet meer dan logisch om in hun voetsporen te treden, met de geboorte van Native Youth als resultaat. Het label biedt sinds 2015 vrouwenkleding aan en kende sindsdien een gestage groei. Hun handelsmerk? Betaalbare luxe, items die een en al klasse uitstralen, maar toch budgetvriendelijker zijn dan je zou verwachten. De slogan die trots onder het logo prijkt, “Designed in England”, toont hoe belangrijk het voor Native Youth is om hun stukken die typisch Britse touch met een vleugje exotisme mee te geven.

Uni look met vrouwelijke accenten

Nog voor de genderkwestie een hot topic werd, kwam Native Youth al met stukken op de proppen die weliswaar vrouwelijk zijn, maar toch die androgyne look uitstralen. Neem nu een bonte jumpsuit met all-over bloemenprint. Echt iets voor elegante dames, zou je denken, en dat klopt natuurlijk helemaal. Toch geven de stoere strepen en losse pasvorm het geheel ook een mannelijke twist … Ook een loosefit broek met vrolijke strik en een gestreepte trui met grote kleurvlakken passen in dit rijtje thuis. Native Youth heeft bewust geen rokken of jurken in het assortiment, maar verder is er keuze te over. Een corduroy tussenjas, kort shirt met exotische print of gebreide trui: je vindt er vast het item dat jouw garderobekast perfect aanvult.

Slim kopen, slim combineren

De specifieke, gedurfde kleding van Native Youth heeft tal van voordelen. Je loopt subtiel in de kijker zonder schreeuwerig de aandacht op te eisen. Je koopt unieke artikelen die perfect bij jouw persoonlijke stijl aansluiten. Je haalt items in huis die trends en tijdloosheid verenigen. Maar ook: je kunt deze kleding makkelijk combineren, zowel binnen Native Youth als met de andere stuks die al in je kast hangen. Bij een geruite broek draag je bijvoorbeeld een hemd en pumps, voor een zakelijke look, of een los shirt en sneakers, voor een casual uitstraling. Wie z’n nieuwe kleding van Native Youth bij About You aanschaft, profiteert nog een keer, en wel wat de financiën betreft omdat er vaak straffe kortingen te vinden zijn. Alleen daarheen!