WINTER SALE! Tot wel 50% korting5

 Merkenheader

Mondkini, de expert in traditionele kledij

Wie dirndl zegt, zegt Mondkini! Dit Duitse merk is dé absolute specialist wanneer het op de Oostenrijkse en Beierse klederdracht aankomt. Voor wie minder thuis is in deze contreien: de dirndl is een jurkje tot net over de knie dat ook vandaag nog gedragen wordt, zowel voor feesten als kerkdiensten. Het is echter vooral bekend geworden dankzij het Oktoberfest, het bierfestival annex volksfeest dat jaarlijks in München plaatsvindt. Je zou de dirndl als de tegenhanger van de lederhosen kunnen beschouwen. Het is een romantisch en supervrouwelijk item; geen wonder dus dat ook vandaag nog zoveel dames fan zijn.

Op naar het Oktoberfest, met Mondkini!

Plan je een vrijgezellenfuif voor een meisje dat dol is op bier? Is het je ultieme droom om eindelijk het Oktoberfest bij te wonen? Of hou je wel van een excentrieke stijl en heb je zin in iets totaal anders? Als je op een van deze vragen ‘ja’ hebt geantwoord, ben je bij Mondkind aan het juiste adres. Shop er om te beginnen de witte blouse die je onder de dirndl draagt. Dankzij de opstaande kraag en kanten details creëer je onmiddellijk een lieflijk effect. Maar dé aandachtstrekker is natuurlijk het jurkje dat je hierover draagt. De dirndl is verkrijgbaar in meerdere kleurencombinaties: wit en roze bloemenmotief, rood en zwart, klassiek bruin en beige ... Elk stuk kenmerkt zich door een nauw aansluitende taille en is dan ook ideaal voor dames die hun rondingen graag in de kijker zetten. Ook de strik om je middel, de vetering, ruches, kant en andere details zijn op en top vrouwelijk.

Shop ook je accessoires online

Goed, je hebt een dirndl en bijpassende onderblouse gekozen. Tijd om je outfit af te werken! Aangezien de jurk je decolleté mooi laat uitkomen, zorg je om te beginnen voor passende lingerie, zoals een push-up-beha. Voor je benen heb je de keuze: je laat ze bloot of je kiest een doorschijnende panty. Als je echt een stapje verder wil gaan, zijn zelfs witte kousen een optie! Je sneakers zijn voor één keer niet gewenst: een elegant, folkloristisch jurkje vraagt om elegante schoenen. Ga voor pumps, eventueel met een lagere hak, of ballerina’s wanneer je hakjes wil vermijden. We zijn er bijna, alleen nog even een bijpassend jasje uitzoeken. Mondkind heeft er enkele klassieke vestjes in de aanbieding, die mooi met de dirndl samengaan. Tijd voor de finishing touch: een haarlint in de kleur van je jurk. Zo, nu gelooft niemand nog dat jij niét uit Beieren afkomstig bent!