WINTER SALE! Tot wel 50% korting5

 Merkenheader

Maidenform: het perfecte silhouet

Maidenform is een van origine Amerikaans merk dat lingerie en corrigerend ondergoed maakt voor dames. De juiste ondermode creëert een mooi silhouet waardoor je je op en top vrouwelijk voelt zonder dat je je zorgen hoeft te maken over een muffin top of andere lichaamsdelen die je liever wat camoufleert. Met dit merk ben je er niet alleen zeker van dat je er op je best uitziet maar de setjes zijn ook een lust voor het oog. Door de combinatie van materialen als kant en satijn voel je je sexy en straal je dit ook uit. Maidenform houdt ook rekening met dames die een maatje meer hebben en hun rondingen zo mooi mogelijk willen laten uitkomen met de juiste shapewear.

De expert in hoogwaardige ondermode

Maidenform bestaat sinds 1922 en wist ooit de eerste beha met natuurlijke contouren te ontwerpen. Van daaruit ontstonden perfect passende beha's voor verschillende silhouetten en kledingkeuzes. Maidenform begrijpt dat een outfit staat of valt met het juiste ondergoed en heeft daarom voor elke outfit en, belangrijker nog, voor elke vrouw de juiste ondermode. Met dit merk zul je duidelijk verschil merken in wat perfect passend ondergoed doet met je look en je lichaam. Geen te krappe beha's meer of slecht zittend ondergoed. De shapewear van dit merk is stijlvol en heeft klasse. Van volledige bodysuits tot korsetten en corrigerend ondergoed om je buik of billen te liften.

Trots op je rondingen met Maidenform

De corrigerende lingerie die Maidenform maakt is niet suf of saai maar elegant en sensueel. Dat alleen al is een goede reden om te investeren in een goed setje. Met een full bodysuit creëer je een prachtig silhouet onder een jurkje en kies je voor een corrigerend model waarmee je heupen een mooie vorm krijgen, dan zul je met vertrouwen een kokerrok dragen. Met een van de liftende sportbeha's van dit merk kun je vrij bewegen. Bovendien zien ze er nog trendy uit ook. T-shirt beha's zijn een uitkomst voor dames die graag een comfortabele top of trui dragen. Voor dames die een mooi decolleté willen krijgen, is een van de push up beha's van dit merk een uitkomst. Met de ondermode van Maidenform zie jij er zeker op je verleidelijkst uit.