WINTER SALE! Tot wel 60% korting5

 Merkenheader

LAUREL – authentiek, kosmopolitisch en een en al levenslust

Elisabeth Schwaiger, creatief directeur bij het Duitse LAUREL, ontwerpt al haar collecties met een specifieke vrouw in gedachten. De ideale LAUREL-vrouw is onafhankelijk, modern en geeft blijk van een opvallend gevoel voor stijl. Ze weifelt tussen pure glamour en ontspannen nonchalance en kiest met de items van dit label voor de gulden middenweg. Waar ze nooit over twijfelt en in geen geval compromissen over sluit, is het belang van degelijke kwaliteit. Schwaiger brengt elk seizoen weer al deze elementen samen in collecties die opvallen door kleur, hoogwaardige materialen en een vederlicht design met een luxueuze twist. Voel jij je wel aangesproken door deze mix van stedelijke ongedwongenheid en een zelfzekere attitude? Bekijk dan snel het hele assortiment!

Instant happiness met kleding van LAUREL

Wie de collectie van LAUREL aan een nader onderzoek onderwerpt, doet dat op eigen risico. Zelfs de grootste scepticus wordt ogenblikkelijk aangestoken door de vrolijke uitstraling, de levenslustige mood die je zin geeft om over straat te huppelen. Ga jij dansend door het leven en maak je wel ’s een sprongetje van pure blijdschap? Zorg dan dat je outfit met deze instelling matcht. Een knalrood linnen jurkje met een casual touch of de chiquere versie met kanten afwerking toveren een glimlach op ieders gezicht. Maar ook de comfortabele chino’s en tops met luxueuze uitstraling zijn een oppepper voor je humeur. Laten we wel wezen: met een stuk van LAUREL in huis verdwijnt elke negatieve sfeer als sneeuw voor de zon!

LAUREL – elegantie en premium kwaliteit

LAUREL richt zich heel bewust op het hogere segment binnen de modesector. De materialen, ontwerpen en texturen ademen een en al klasse. Daarbij komt nog dat bepaalde items ook voluit inzetten op duurzaamheid: je draagt ze jarenlang en ze blijven er lange tijd als nieuw uitzien. Dat heeft natuurlijk zijn gevolg voor de prijzen. Vrouwen die kleding van LAUREL kopen, kunnen er gelukkig van kortingen profiteren. Er zijn altijd wel meerdere artikelen die met een rabat worden aangeboden en je weet toch nooit of jouw favoriete item ook in dat rijtje thuishoort? Zo zorgt ook About You ervoor dat die glimlach rond je lippen niet vervaagt!