Merkenheader

Kanz: speelse, functionele kindermode

Kanz is een Duits modelabel dat kleding voor kinderen van alle leeftijden maakt. Het merk valt op door het gebruik van vrolijke, felle kleuren en grappige prints, die zeker de aandacht van jouw kids zullen trekken, ongeacht hun leeftijd. Van de allerkleinsten tot tieners; Kanz ontwerpt kleding waarbij de FUN in functioneel zeker niet wordt vergeten. Of je thuis nu jongens of meiden hebt die van mode houden, of een pasgeborene die je tiptop wil aankleden. De kleding van Kanz springt in het oog, is betaalbaar, zit erg lekker en gaat lang mee. Tijd dus om de kledingkast van jouw zoon of dochter aan te vullen met dit speelse merk.

De ontwikkeling van Kanz

Kanz werd in 1949 opgericht door Josef Kanz. Hij vond niet alleen kwaliteit belangrijk maar begreep ook dat kinderkleding een functie had en met de drager mee moest kunnen bewegen. Het merk groeide sinds de oprichting flink en is inmiddels in meer dan 30 landen ter wereld verkrijgbaar. Nog steeds is die functionaliteit van belang maar het draait vandaag de dag ook zeker om wat trendy is. En dat vinden jouw kids maar al te fijn. Niet alleen omdat ze kleding willen waar ze lekker in kunnen ravotten of chillen maar ook omdat ze er tof uit willen zien op het schoolplein en daarbuiten. Kanz werkt met flexibele materialen die bestand zijn tegen alle avonturen die de kids buiten beleven en vervolgens ook tal van wasbeurten zullen doorstaan.

Trendy zijn wordt kinderspel

Kleine modeliefhebbers kleed je lekker warm vanaf de dag dat ze geboren zijn dankzij de babykledinglijn. Van rompertjes in pasteltinten en comfortabele boxpakjes tot baby's eerste jeans en een schattige trui. Oudere kinderen kunnen hun hart ophalen met coole T-shirts en sweaters met gave afbeeldingen of grappige opdrukken. Deze zijn geweldig te combineren met trainingsbroeken in neutrale kleuren of een paar stoere jeans. Voor meiden die van meisjesachtig houden maar tegelijkertijd ook super stoer zijn, heeft Kanz toffe jurkjes in verschillende materialen en motieven. En jouw boy of girl kan uren buiten spelen wanneer ze een lekker warme jas van Kanz dragen. Met Kanz wordt het simpelweg kinderspel om jouw jonge fashionista’s er trendy uit te laten zien.