Juvia
15 item(s)
Volgen
ModelweergaveProductweergave
Juvia
Shirt
  € 80,90
  € 89,95
  Juvia
  Jurk 'DEVORE MULTICOLOR'
   € 134,90
   € 149,95
   Juvia
   Sweatshirt
    € 119,95
    Juvia
    Sweatshirt
     € 119,95
     Juvia
     Rok
      € 80,90
      € 89,95
      Juvia
      Tussenjas
       € 179,00
       € 229,00
       Juvia
       Broek 'DEVORE FLOWER'
        € 79,95
        Juvia
        Broek 'FLEECE STRIPE'
         € 79,95
         Juvia
         Tussenjas
          € 172,90
          € 229,95
          Juvia
          Sweatshirt 'Fleece Fade Out Sweater 'PARADISE''
           € 94,90
           € 109,00
           Juvia
           Broek 'FLEECE STRIPE'
            € 125,90
            € 139,95
            Juvia
            Broek
             € 125,90
             € 139,95
             Juvia
             Sweatshirt
              € 109,95
              Juvia
              Sweatshirt 'DEVORE'
               € 119,95
               Juvia
               Sweatshirt
                € 125,90
                € 139,95

                JUVIA: gezellig, stijlvol en aantrekkelijk

                Mode die zowel gezellig als stijlvol en aantrekkelijk is, dat is waar het modelabel JUVIA voor staat. Het merk vervaardigt uit zeer zachte materialen hoogwaardige loungewear in casual stijlen en allerlei kleuren. In deze kleding zie je er niet alleen goed uit, je krijgt ook een hoge aaibaarheidsfactor. De grote motor achter JUVIA is Judith Dommermuth, die als model veel heeft gereisd. Of ze nu onderweg was of thuis, wanneer de reisstress van haar wegviel, kleedde Judith zich zo snel mogelijk om in een gezellige outfit om zich te ontspannen. Dat gevoel van comfort en ontspanning is haar altijd bijgebleven. Judith waagde de stap om haar eigen bedrijf op te richten en in 2013 introduceerde ze het luxe loungewear-label JUVIA. Tegenwoordig is het merk verkrijgbaar in meer dan 500 winkels in meer dan tien landen.

                Mixen & matchen met JUVIA

                Bij het ontwerpen van de collecties besteedt JUVIA er bijzondere aandacht aan dat zoveel mogelijk artikelen goed met elkaar kunnen worden gecombineerd en op veel manieren in het dagelijks leven kunnen worden gebruikt. Dit wordt bereikt door de diverse combinaties van onderdelen met knuffelige basics: mix & match! Ook de activewear van JUVIA is alleszins de moeite waard. Met deze kledingstukken is elke work-out leuk! En het mooiste van alles is dat ze perfect te combineren zijn met de rest van de JUVIA-collectie. De ontwerpers van het merk weten namelijk hoe hectisch het leven kan zijn. Daarom is het wel zo fijn wanneer je al je favoriete kledingstukken gemakkelijk met elkaar kunt combineren. Combineer je favoriete legging met een comfortabele trui en een jas en je kunt meteen de deur uit!

                De ontwerpers van JUVIA richten zich niet alleen op comfortabele kleding voor stijlvolle mannen en vrouwen, want ook de kleintjes mogen meedoen. Deze items hebben dezelfde kwaliteit die je van het merk gewend bent. De hoogwaardige stoffen blijven lang mooi, maar zijn ook flexibel genoeg om onbezorgd te kunnen klimmen en klauteren. Met een mooie joggingbroek en een schattige trui kunnen ze de hele dag onbezorgd spelen. De kleding voor kinderen sluit bovendien aan op de collecties voor volwassenen, dus je kunt er met het hele gezin stijlvol bijlopen. JUVIA zorgt er dus voor dat jong en oud kunnen genieten van hun prachtige collecties.

                Naar boven