Iheart
6 item(s)
Volgen

iheart: trendy mode voor jonge vrouwen

Het jonge modebedrijf iheart werd in 2008 opgericht door Alexandra Kiefermann en Simone Chrystall. In het hart van Düsseldorf lieten zij zich inspireren door de laatste trends die de stad te bieden had. De twee vrouwen wilden kleding maken voor iedereen die is zoals zij: jonge fashionista’s die niet bang zijn om af en toe een risico te nemen. Bovendien moet alle kleding van het merk op-en-top vrouwelijk zijn. Dat betekent dat je in de collecties van dit merk vooral zachte kleuren en vrouwelijke silhouetten terugziet. Uiteraard hebben een aantal items een stoer randje, zodat je iedere outfit ook iets meer pit kunt geven. Dankzij deze veelzijdigheid kan iedere vrouw bij iheart wel een stijlvol item vinden.

De veelzijdige look van iheart

Geen twee vrouwen zijn het hetzelfde, en dat weten de ontwerpers van iheart ook. Daarom zijn de collecties van het merk zo veelzijdig. Je vindt items terug in alle kleuren van de regenboog. Het merendeel van de kleding heeft een zachte look, dankzij de pastelkleuren die het merk veel gebruikt. Toch wordt iedere collectie aangevuld met een aantal items waarmee je een statement kunt maken. Een coole zwarte broek, een top met mooie versiersels of een kleur die in het oog springt: alles komt voorbij. In de collectie kun je genoeg items vinden om een complete outfit mee te maken. Je vindt hier comfortabele broeken, fijne tops, vrouwelijke jurken en lekkere sweaters voor een koude winterdag. Je kunt met de designs van dit label dus reuze makkelijk combinaties maken.

De beste stoffen voor een stralende outfit

De designers van iheart vinden dat allerlei soorten materialen gemakkelijk met elkaar gecombineerd kunnen worden. Katoen, zijde, leer en kasjmier komen allemaal samen in de designs van dit label. Hierdoor heeft ieder item een luxe uitstraling die je nergens anders vindt. Een bijkomend voordeel is dat al deze materialen van zeer goede kwaliteit zijn. Dat betekent dat een outfit van iheart lekker comfortabel aanvoelt. De zachte stoffen vallen mooi en kunnen je vrouwelijke vormen accentueren. Bovendien blijft de pasvorm van de kleding behouden, zelfs wanneer je een item al meerdere keren hebt gewassen. Deze combinatie van mode en kwaliteit zorgt ervoor dat de designs van iheart ontzettend geliefd zijn.