Contactloze bezorging: Nu 2-6 werkdagen5

Hudson London
16 item(s)
Volgen

Hudson London schoenen geven je het gevoel van een rockster

De schoenen van het merk Hudson London zorgen ervoor dat je een uniek gevoel van vrijheid ervaart. Het traditionele Britse merk ontwerpt hippe schoenen die zeer geschikt zijn voor het dagelijks leven. Het doel van het merk is om creatieve en innovatie oplossingen te bedenken om originele producten te ontwikkelen. Het modemerk kiest daarbij voor een uniek vintage gevoel met materialen van een hoogwaardige kwaliteit. Zo vind je bij de collecties de tijdloze Britse stijl terug. Zowel mannen als vrouwen kunnen hun hart ophalen bij het assortiment van dit merk. Zo zal de modebewuste man zich volledig thuis voelen bij de stoere laarzen die het hippe label aanbiedt. Voor de dames is er ook een breed scala aan schoenen: van laarzen tot sneakers en sandalen. Typerend voor het schoenenmerk is de details. Hierin worden elementen uit de stoere muziekwereld toegevoegd. Dit geeft de producten van Hudson London een eigenzinnige uitstraling.

Hudson London: dit mag je verwachten

Het label Hudson London is sinds 1990 actief met het ontwerpen van stijlvolle schoenen. Het label is in de wijk Shoreditch, Oost-Londen ontstaan. De schoenen bleken al snel een zeer gewild item te zijn. Daarom volgden hierop diverse uitgebreide collecties. Het schoenenmerk heeft zelfs twee sublabels gecreëerd. In 2004 werd H Heren opgericht en in 2008 H Dames. Nog steeds bevindt het hoofdkwartier zich in Hoxton, Londen. Kenmerkend voor de collecties is de mix van een elegante stijl met een modern design. Dit zorgt ervoor dat iedere liefhebber zijn favoriete paar bij het label kan vinden. Daarnaast kun je de modellen dankzij de unieke mix gemakkelijk naar zowel het dagelijks werk, als een feest in je vrije tijd dragen. Het trendy label is inmiddels zeer populair ook buiten de landsgrenzen. Wereldwijd worden vele producten van Hudson London verkocht.

Een combinatie van een stijlvol ontwerp met eigen details

Het populaire schoenenmerk hecht zeer veel waarde aan vakmanschap en goede materialen. Zo maakt het label veel gebruik van handgemaakt leer. Dit leer wordt op een rijkelijke manier geverfd en met de hand gewassen. Dit zorgt ervoor dat ieder paar schoenen van het label compleet uniek is. Het ontwerpteam van het merk blijft continu experimenteren met nieuwe technieken en wassingen. Zo ontstaan de innovatieve schoenen waar het merk bekend om staat. Naast het leer is het label zeer bekend om de bijzondere details. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan de opvallende gespen, die de schoenen een unieke twist geven. Zo biedt Hudson London schoenen voor de schoenenliefhebber die graag een elegant paar schoenen draagt met een hele eigen touch.