gwynedds
30 item(s)
Volgen

gwynedds: duurzaam draagplezier

Het Duitse modelabel gwynedds ontwerpt kleding voor vrouwen die op zoek zijn naar draagbare items met een tijdloos gevoel. Dit merk richt zich veel minder op kortlopende hypes maar wil juist blijvende trends ontwikkelen waar je als modeliefhebber langdurig van kunt genieten. Als label blinkt gwynedds uit in zijn handgemaakte borduursels en prints die fris ogen en unieke kleurschakeringen hebben. Het merk werkt met soepele pasvormen die comfortabel zitten. Kies een statement piece van gwynedds om een standaard look naar een niveau hoger te tillen en geniet van de complimentjes die je ongetwijfeld zult krijgen. Wanneer je eenmaal voor dit merk hebt gekozen, wil je je garderobe alleen maar verder uitbreiden.

Beken kleur met de stijlvolle mode van gwynedds

Het Duitse gwynedds onderscheidt zich ten opzichte van andere merken door de manier waarop naar mode wordt gekeken. Het label gelooft in dat stukje nostalgie en speelt in op een melancholisch verlangen naar vroegere tijden. Dat zie je terug in de kleding die veel minder mee gaat met wat nu 'in' is, maar kijkt naar de langere termijn. Wat daardoor ontstaat, zijn collecties die in het teken staan van jouw draagplezier. Het merk bekent graag kleur en ontwerpt daarom kleding die met speciale textielverf wordt geverfd en vervolgens verfraaid met bijzondere applicaties en details. Daardoor krijgt elk item iets unieks en weet je zeker dat je niet zo snel iemand tegen komt die hetzelfde aanheeft als jij. Je zult er casual chic uitzien zonder dat het lijkt dat je te hard probeert.

Elegante nonchalance

Met gwynedds creëer je feilloos een balans tussen nonchalant en elegant. Kies je voor een van de trainingsbroeken van dit merk in zachte pasteltinten en combineer je die met een effen top met lichte bewerking en een paar stiletto hakken, dan heb je in een handomdraai een semi business look. Ideaal voor een casual Friday op het werk. Een inktzwarte jumpsuit is als een leeg canvas waar je alle kanten mee op kunt; kies voor gouden accessoires en je hebt een perfecte party look. In je vrije tijd kies je voor een van de T-shirts, die bezaaid zijn met glimmende pailletten, of een losse navy blouse en combineer je die met een hippe short en vertrouwde slim fit jeans. Vrouwen met een actieve levensstijl zullen genieten van gwynedds, dat de FUN in functioneel extra benadrukt.