Overslaan naar hoofd content
Login
Verlanglijstje
Winkelmandje

GUESS: casual high fashion

In 1981 werd het merk GUESS ontwikkeld door de broeders Marciano. De twee broers wilden een kwalitatief merk starten dat trends van de catwalk naar de winkels bracht. GUESS is dus het ideale merk voor iedereen die graag het nieuwste van het nieuwste wil dragen, maar tegelijkertijd wel casual wil blijven. Die casual stijl is namelijk het belangrijkste kenmerk van GUESS. Mode moet uitdagend en innovatief zijn, maar tegelijkertijd moet de kleding wel comfortabel zitten en je in staat stellen om alles te doen wat je maar wilt. Het merk ontwerpt kleding voor mannen, vrouwen en kinderen.

Vernieuwend en toch klassiek

GUESS maakt high fashion kleding die door iedereen te dragen is. Dit probeert het merk te bereiken door traditionele casual items te ontwerpen met een extra touch. De jeans van GUESS zijn een goed voorbeeld van deze manier van ontwerpen. De designers van het merk waren namelijk de eersten die merkjeans gingen ontwikkelen. Een simpel en casual kledingstuk dat vooral duurzaam was, werd getransformeerd in een statement. Vanaf dat moment zijn steeds meer merken unieke designerjeans gaan ontwikkelen, maar de exemplaren van GUESS blijven onverslaanbaar. Daarnaast specialiseert het merk zich in het ontwikkelen van accessoires. Zo kan je je casual outfit aankleden met stoere horloges, armbanden, kettingen en zonnebrillen. De stijl van het merk is stoer en vernieuwend, maar tegelijkertijd zijn alle items echte klassiekers.

Stijl en kwaliteit

De ontwerpers van GUESS Vind geweldigeen het belangrijk dat mode er goed uitziet, maar ook dat de stoffen zo lang mogelijk mooi blijven. Dat betekent dat alle items van het merk gemaakt worden van het beste materiaal. De jeans hebben bijvoorbeeld hun grote reputatie opgebouwd doordat het stoere en modieuze design , maar ook door de uitstekende kwaliteit. Kleding is er om gedragen te worden en dat kan zeker met alle items van dit merk. Met de kleding van dit merk kan je dus met gemak een casual outfit samenstellen die tijdloos is en lang mooi blijft. Mode verandert jaar in en jaar uit, maar de klassieke look van GUESS jeans blijft altijd populair.