Tot wel 40% EXTRA! 2-6 werkdagen levertijd5

Nog maar:00HRS00MIN00SEC
GREYSTONE
4 item(s)
Volgen

Greystone: frisse, jonge mode voor jouw urban lifestyle

Het modelabel Greystone inspireert zowel vrouwen als mannen met een frisse en jonge stijl. Het bedrijf heeft een duidelijke filosofie over de ontwerpen van hun kledingstukken. De designers willen namelijk comfortabele items creëren, die je gemakkelijk kunt combineren en die niet prijzig zijn. Daarnaast is er een duidelijk verschil te vinden in de mannen- en vrouwenlijn van het merk. Voor mannen zijn er casual en urban items die er stoer uitzien, maar ook relaxed ogen. Bij de vrouwencollectie wordt juist de zachte kant meer benadrukt. Natuurlijk wordt deze elegante stijl perfect gecombineerd met de urban look, zodat je je op ieder moment vrouwelijk en casual kunt kleden. Met vier nieuwe collecties per jaar speelt Greystone bovendien moeiteloos in op de huidige trends, dus jij loopt er altijd trendy bij.

Stedelijke nonchalance ontmoet creativiteit

Greystone was een onderdeel van Dr. Ing. Rehfeld Fashion AG. Dit merk is in 1962 opgericht in New York en vestigde zich later ook in Duitsland. De modelijn wist al snel heel Europa te veroveren. Sinds 2010 wordt het ook op de Nederlandse markt vertegenwoordigd. Dit komt doordat de jonge lijn van het merk precies aansluit bij de behoeften van twintig- en dertigjarigen. De indrukwekkende designs, casual cuts en coole prints voor jassen en shirts zijn precies wat jongeren willen. De boxy shirts bevatten veel invloeden uit de jaren ’80. Ook zijn er veel elementen van het marinethema in de collecties terug te vinden. Zo kan je bijvoorbeeld denken aan de blauw-witte brede strepen. Deze items geven je het echte zomergevoel van vakantie, water en wind. De tops met dit thema zijn op een veelzijdige manier te combineren met de blouses en truien uit de collectie. Naast de coole shirts, zijn de jassen van het trendy label zijn ook zeer populair. De pasvorm van de jassen is ingetogen en de jassen hebben veel unieke details. Bovendien kan je de jassen in veel verschillende stoffenvarianten vinden.

Greystone biedt zowel casual als classic

De kleding van het merk Greystone is zeer divers, maar allesbehalve formeel te noemen. De kledingstijl kan het beste worden omschreven als “een combinatie tussen casual en classic”. In het assortiment is alles aanwezig voor een complete look in het alledaagse leven. De veel verschillende kleurencombinaties die mogelijk zijn, bieden een eindeloze variatie in je dagelijkse look. De mode van het label is daarbij niet extravagant gekleurd; te denken valt aan delicate nuances qua kleuren. Het effect van de stijlvolle kleurencombinaties is een smart en clean look. De ongecompliceerde combinaties geven jou een modern gestijlde mix. Greystone biedt een kledingstijl om je unieke persoonlijkheid te onderstrepen.