Tot wel -40% EXTRA! 2-6 werkdagen levertijd5

Nog maar:00HRS00MIN00SEC
GEOX Kids
1 item(s)
Volgen
Items van het merk filteren
GEOX Kids1

GEOX Kids: de échte kwaliteit

Met GEOX Kids schoenen kies je voor de hele dag lang gegarandeerd droge voeten dankzij de gepatenteerde zool in de kinderschoenen. In de schoenzool zit een speciaal membraan, wat ervoor zorgt dat vocht en zweet wel naar buiten kan, maar water niet naar binnen kan dringen. De speciaal geperforeerde zool zorgt ervoor dat kleine dampmoleculen kunnen ontsnappen, terwijl de veel grotere watermoleculen niet door de kleine poriën kunnen dringen. De schoenen kunnen daarom ademen. Het creëert een speciaal microklimaat, dat de jonge voeten optimaal ondersteunt en beschermt. Naast de unieke zool, worden de GEOX Kids schoenen gekenmerkt door kwaliteit, duurzaamheid en een hoog draagcomfort.

GEOX Kids schoenen uit het zonnige Italië

Het idee voor de GEOX Kids schoenen ontstond door de Italiaan Mario Moretti Polegato. Hij onderzocht de mogelijkheid om het microklimaat in schoenen te verbeteren. Na een lange werkdag sneed hij gaten in zijn zolen om zijn zweterige voeten af te koelen. Op deze manier ontstond een briljant idee. Het perforeren van de zool was eenvoudig; het echte probleem was echter om vocht en vuil buiten te houden. Daarom ontwierp hij de zool met het geïntegreerde membraan. Ondanks diverse tegenslagen heeft hij zijn idee voortgezet en het GEOX-patent aangevraagd. Geen enkele schoenenfabrikant geloofde in zijn idee. Daarom richtte hij in 1995 zijn eigen bedrijf op. Sindsdien is het een internationaal succesvol merk dat zelfs op de beurs genoteerd staat. Er is echter vastgelegd dat het grootste deel van GEOX in handen van de familie moet blijven.

Een veelzijdige collectie voor kinderen

De filosofie van het bedrijf is ook weerspiegeld in de naam. Geo staat voor de aarde waar de mens op loopt, en x voor de moderne technologie. Zo wordt de natuurlijke schoen met de innovatieve technologie gecombineerd. Voor kinderen zijn de schoenen van GEOX Kids daarom ideaal. Of het nu om een avontuurlijke piraat of een stoere prinses gaat, het schoenenmerk heeft voor beide hippe schoenen in de collectie. Zo zijn er stoere laarzen, ballerina's, sneakers en bijvoorbeeld sandalen van GEOX Kids.