Overslaan naar hoofd content
Login
Verlanglijstje
Winkelmandje
Alle producten van G-Star RAW746

G-Star RAW: vernieuwende urbanmode uit Nederland

Het Nederlandse modemerk G-Star RAW werd opgericht in 1989. G-Star RAW staat bekend om zijn speciale aandacht voor vernieuwende stijlen. Door driedimensionale ontwerptechnieken toe te passen creëren de ontwerpers een ongeëvenaarde pasvorm. G-Star RAW jeans bijvoorbeeld zitten daarom veel beter dan de meeste andere spijkerbroeken. De G-Star Elwood jeans zijn daarvan waarschijnlijk het beste voorbeeld. Met die jeans veroverde G-Star RAW de internationale modewereld. Ook de kleuren en wassingen van het merk zijn innovatief. Bovendien maakt het merk gebruik van opvallende details die heel herkenbaar zijn. Niet voor niets neemt G-Star RAW doorlopend deel aan internationale modeweken en ontwerpt rapper en producer Pharrell Williams regelmatig voor dit vooruitstrevende kledingmerk. G-Star RAW staat mede daardoor bekend om zijn stoere schoenen, stijlvolle jassen en bijzondere tassen en accessoires voor mannen en vrouwen.

De unieke en opvallende ontwerpen van G-Star RAW

G-Star RAW heren jeans, kleding, accessoires en schoenen herken je uit duizenden. De unieke ontwerpen van het vooruitstrevende merk G-Star RAW zijn niet alleen een lust voor het oog, ze zorgen ook voor een hoog draagcomfort. Als je eenmaal je favoriete jeans van het merk hebt gevonden, is de kans groot dat je nooit meer iets anders wilt. De spijkerbroeken vallen ook op door de innovatieve benadering van denim. De naam G-Star 'RAW' verwijst naar het gebruik van de donkere, effen en onbehandelde denim waar het merk zo populair mee is geworden. Dit zorgt voor een strakke en coole look. Vaak mag je daarbij een gewassen look met slijtplekken verwachten die je figuur mooi benadrukt. De casual kleding van het merk blinkt uit door zijn goede pasvorm. En met bijhorende schoenen en accessoires zorg je voor een stoer accent in je outfit.

Uitgesproken mode voor eigenzinnige modeliefhebbers

De kleding, accessoires en schoenen van G-Star RAW zijn echte eyecatchers. Zelfs debasicsvan het merk zijn voorzien van in het oog springende details. De hippe items van G-Star RAW zijn dan ook geschikt voor modeliefhebbers die gezien willen worden. De stijlvolle jassen, truien en vesten zijn perfect te combineren met de stoere jeans en soepele chino's. Hiermee creëer je een look die zowel hip als comfortabel is. Met de modieuze G-Star RAW schoenen eronder stap je zelfverzekerd de deur uit. De mutsen, sjaals, riemen en tassen van het merk zijn perfect om je coole casual outfit helemaal af te maken. Dat is de onderscheidende stijl van G-Star RAW.