G.I.G.A. DX
22 item(s)
Volgen

G.I.G.A. DX: voor echte actievelingen

Het Duitse label G.I.G.A. DX maakt sportieve kleding voor dames en heren, met de focus op collecties voor actieve modeliefhebbers die graag buiten zijn maar er ook stijlvol uit willen zien. De ontwerpers van dit merk kiezen daarom voor designs zonder poespas of onnodige details: hoogwaardige kleding in prachtige kleuren met een comfortabele en eenvoudige pasvorm waarin je je vrij kunt bewegen. Van badkleding, T-shirts en sweaters tot sportkleding en jassen voor elk seizoen. Elk item van G.I.G.A. DX is gemaakt met jou in gedachten. Of je nu een atletische topprestatie wil leveren, de natuur wil verkennen of gewoon houdt van een relaxte casual stijl die makkelijk is te combineren met wat je al in de kast hebt hangen.

G.I.G.A. DX: jong en trendy lifestyle merk

G.I.G.A. DX is onderdeel van het label KILLTEC, een Duits familiebedrijf dat in 1981 werd opgericht door Günther Killer. Hij begon aanvankelijk met het maken van sportschoenen, maar al snel werd de focus verlegd naar het ontwerpen van outdoorkleding. Toen zijn zonen Marcus en Sven de leiding kregen, richtten zij in 2007 G.I.G.A. DX op: een sportief merk voor hem en haar dat moest voldoen aan de behoefte aan veelzijdige active wear die tegen een stootje kon. En dus wordt steevast kleding ontworpen voor elk seizoen, van zomer tot winter. Met G.I.G.A. DX ben je niet alleen beschermd in weer en wind maar ook tegen een te felle zon. Zo kun je optimaal genieten van je omgeving en loop je er tegelijkertijd heel erg trendy bij.

Veelzijdige mode voor veelzijdige mensen

Als merk weet G.I.G.A. DX zich in het bijzonder te onderscheiden met de collectie jassen. Van fleece jacks en softshell jassen tot gewatteerde winterjassen, parka's en anoraks. Ideaal voor buitenmensen die rekenen op kledingstukken waarmee ze beschermd zijn tegen de elementen. Dit label bewijst echter dat je er ook met deze meer robuuste kleding prima uit kunt zien, door te kiezen voor stijlvolle en getailleerde pasvormen in zowel ingetogen als opvallende kleuren. De jassen zijn afgewerkt met fraaie knopen, functionele zakken die zo zijn geplaatst dat ze het silhouet intact laten, en goed sluitende ritsen. Alles dat je mag verwachten van sportieve en outdoorkleding vind je bij G.I.G.A. DX.