Tot wel 50% EXTRA korting op shirts & shorts5

Nog maar:00HRS00MIN00SEC

Even&Odd: coole en originele designs

Ken je dat gevoel, wanneer je de kledingkast van een coole vriendin ziet? Even&Odd in ieder geval wel, want dit merk is in het leven geroepen om dezelfde kleding te maken die je altijd bij je modieuze beste vriendin ziet. Het merk werd in 2012 opgericht en wilde al vanaf het eerste moment kleding maken voor moderne jongeren. Dit is de generatie die opgroeide met Instagram: een generatie vol met mooie jonge mensen die niet bang zijn om risico's te nemen met hun kleding. Een outfit is meer dan een combinatie van verschillende functionele kledingstukken. Een outfit is namelijk een manier waarop jij jezelf aan de buitenwereld laat zien. Daarom maken de designers van Even&Odd het liefste kleding voor jonge vrouwen die het leuk vinden om te experimenteren met hun persoonlijke stijl.

Voor de jonge vrouw

De ontwerpers van Even&Odd richten zich voornamelijk op jonge vrouwen. Dit betekent dat ze kleding ontwerpen die trendy en opvallend is. Zo moeten de items van het Even&Odd je eerste keuze zijn wanneer een hip feestje is gepland. Natuurlijk kan je de kledingstukken ook gewoon op school of op je werk dragen. Dat is juist de kracht van de speelse ontwerpen van Even&Odd: de unieke designs zijn gemaakt om op te vallen in een grote menigte. De kleuren zijn speels en de vormen uitdagend.

Unieke combinaties

Dankzij de originele designs van Even&Odd zijn de meest unieke combinaties mogelijk. Een legging met een opvallende print kan prima gecombineerd worden met een uniek jurkje. Vind je het juist leuk om je outfit rustig te houden met hier en daar een opvallend accent? Dan kan je ook gewoon een aantal van de goede basics van het merk combineren met een speels topje. De veelzijdigheid van Even&Odd zorgt ervoor dat het ontzettend leuk is om te experimenteren met je persoonlijke stijl. Dankzij Even&Odd ben jij voortaan die coole vriendin met een kledingkast vol met de laatste trendy items.