Overslaan naar hoofd content
Login
Verlanglijstje
Winkelmandje
Premium427

Drykorn: stijlvolle kleding met karakter

Drykorn is een stijlvol kledingmerk dat jouw persoonlijkheid benadrukt. Het is een jong Duits modelabel, opgericht door Marco Goetz in 1996. Dit kledingmerk verovert langzaam maar zeker de gehele wereld. Het modelabel is over de eigen landsgrenzen inmiddels een ongekend succes. En waar er voorheen alleen herenjeans werden ontworpen, is de collectie ondertussen uitgebreid met diverse soorten kledingstukken voor zowel dames als heren. Dankzij de grote en veelzijdige collectie stel je nu dus eenvoudig een volledige outfit samen . Drykorn speelt bovendien in op de allerlaatste trends en doet dit op geheel eigen wijze. Het is daarom een merk speciaal voor onafhankelijke en zelfverzekerde mannen en vrouwen.

Kwalitatieve kleding met een uitstekende pasvorm

De kleding van Drykorn kenmerkt zich door een perfecte pasvorm. Vooral de jeans staan bekend om hun fijne vorm die goed om het lichaam vallen. De kleding is bovendien tijdloos, modieus en chic tegelijk. Het Duitse modemerk maakt daarbij veel gebruik van diverse grijstinten in de kleding. Dit maakt het een stuk gemakkelijker om de items te combineren met andere kleding. Je hebt de keuze uit onder meer modieuze overhemden, nette blazers, T-shirts, kostuums en nog veel meer. Er is daardoor volop keuze om een outfit samen te stellen voor je werk, een feest of een setje dat je draagt in je vrije tijd.

Kleed jezelf met een smaakvolle Drykorn outfit

Dankzij de veelzijdige collectie van Drykorn kom je altijd smaakvol en zelfverzekerd voor de dag. Er is namelijk geen reden om aan jezelf te twijfelen, zo blijkt ook uit de kleding. Het zit comfortabel en voorziet jou van een klassieke basis met eigentijdse uitstraling. Zo kom je met een jeans netjes of juist casual voor de dag. Als jij weet wat je wilt, dan is Drykorn een modelabel dat prima bij jou past. Het geeft je de juiste basis en laat je je outfit helemaal afmaken, zowel casual als chic.