CODE-ZERO: de beste kwaliteit voor stijlvolle watersporters

Een modemerk voor en door echte waterliefhebbers: dat is wat CODE-ZERO vanaf het begin moest zijn. Dit jonge merk is opgericht door een aantal fanatieke zeilers die maar al te graag kleding ontwikkelen die bij hun interesses past. Dat is maar goed ook, want dankzij hun ervaring kan CODE-ZERO watersportkleding ontwikkelen die helemaal aansluit op de behoeften van zeilers. Voor de designers van het merk is het belangrijk dat comfort, stijl en praktische elementen moeiteloos in elkaar overgaan. Hiervoor zijn ze altijd op zoek naar innovatieve ideeën in de modewereld. Dankzij moderne materialen is het namelijk mogelijk om de kwalitatief hoogwaardigste kleding te ontwerpen voor avonturen op het water.

Alles wat je op het water nodig hebt

De weersomstandigheden en uitdagingen op zee kunnen altijd veranderen. Dat weten de designers van CODE-ZERO ook. Zij zorgen er dus voor dat mannen en vrouwen de keuze hebben om uit een uitgebreide collectie met kledingstukken voor ieder moment te kiezen. Je begint natuurlijk bij de basics, zoals een polo of T-shirt die je kunt combineren met een paar shorts. Voor koudere momenten zijn er de sweaters, fleecevesten of jassen van het label. Voor welke items je ook gaat, je kunt altijd een kleurrijke outfit samenstellen. De ontwerpers houden er namelijk van om strakke designs te maken met felle kleuren. Dat betekent dat alle kleding van CODE-ZERO ook een zeer gestroomlijnde look heeft. Je vindt hier geen overdaad aan details, maar kunt bijvoorbeeld wel een statement maken met een van de grafische shirts van het merk.

Zo mix en match je met CODE-ZERO

Het grote voordeel van de collecties van CODE-ZERO is dat de items moeiteloos met elkaar gecombineerd kunnen worden. Vrijwel ieder kledingstuk wordt namelijk in meerdere basic kleuren gemaakt. Je kunt je grijze shorts dus makkelijk matchen met je favoriete blauwe shirt, maar je kunt ook voor korte groene zwemshorts gaan in combinatie met een witte polo. Doe er sandalen bij en je hebt al een zomerse outfit samengesteld. CODE 0 is ook het perfecte merk voor in de winter. In dat geval zijn de gewatteerde jassen een goede keuze. Combineer deze met een baggy canvas broek en je favoriete laarzen. Vooral combat boots passen ontzettend goed bij deze look met CODE-ZERO items.