Tot wel 40% EXTRA! 2-6 werkdagen levertijd5

Nog maar:00HRS00MIN00SEC
CITY WALK
1 item(s)
Volgen
Items van het merk filteren
CITY WALK1

City Walk: het schoenenmerk voor modebewuste dames

Met de schoenen van City Walk gaat het hart van iedere vrouw sneller kloppen. Ze zijn niet alleen mooi, maar ook comfortabel en beschikbaar in alle mogelijke variaties. Of het nu touwschoenen, sandalen, laarzen, ballerina's of sneakers zijn met hakken of zonder hakken: City Walk heeft het juiste paar schoenen voor iedereen. De schoenen van City Walk worden gekenmerkt door hun diverse uiteenlopende ontwerpen. Je vindt voor iedere gelegenheid de juiste paar schoenen. De tegenwoordige vrouw wil schoenen die zowel comfortabel als modern zijn; dit is precies wat het populaire schoenenmerk aanbiedt. Bovendien biedt het schoenenlabel voor ieder jaargetijde de perfecte schoen aan, zodat je het hele jaar door bij dit toffe label terecht kan. Ze bieden elke vrouw de mogelijkheid om precies dat paar schoenen te vinden die bij haar en haar stijl passen.

Het bedrijf achter City Walk

De schoenenproducent City Walk werd in 1986 opgericht in Mumbai, India. Het begon als een kleine winkel met een bescheiden showroom. Tegenwoordig zijn er nog steeds diverse vestigingen in India, maar het merk is dankzij diverse uitbreidingen binnen zeer korte tijd groot geworden op de internationale markt. Het basisidee van het merk is simpel: creëer schoenen die zowel comfortabel als trendy zijn. Daarbij wil het schoenenmerk schoenen ontwerpen die iedere vrouw gelukkig maken. Er wordt dus niet een bepaalde leeftijdsgroep in ogenschouw genomen. Daarbij wil het schoenenmerk een eerlijke prijs-kwaliteitsverhouding voor hun producten. Zo kan iedere vrouw de schoenen dragen die haar gelukkig maken.

Topkwaliteit in een uitgebreide collectie

City Walk staat voor jong, vrouwelijk en stijlvol design. De visueel aantrekkelijke producten overtuigen met speelse ontwerpen, die altijd voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en worden gekenmerkt door een hoog draagcomfort en hun geschiktheid voor dagelijks gebruik. In het merkenportfolio vindt je zowel luchtige zomerschoenen tot gevoerde winterlaarzen. Tijdens een stadswandeling in de zomer kun je prachtige sandalen dragen. De ballerina's zijn ook geschikt om lange stukken mee te lopen. Zij zijn in veel schitterende kleuren beschikbaar. De enkellaarzen van het schoenenmerk zijn de ideale overgangsschoen bij wisselvallig weer. Kies voor de laarzen van het schoenenlabel met geprofileerde zool als je je voeten wilt beschermen tegen vocht en kou. Dat is de kwaliteit die City Walk weet te bieden.