CHASIN'
1 item(s)
Volgen
Items van het merk filteren
CHASIN'1

CHASIN’ – het no-nonsense statement voor de man van nu

Liefhebber van spijkerbroeken en t-shirts? Dan ben je bij het Nederlandse CHASIN’ aan het juiste adres. Dit jonge label voor relaxed herenmode heeft immers een mooi assortiment kleding voor je klaar die perfect binnen een sportieve vrijetijdslook past. Een item van dit merk verleent je de allure van een rockster, van iemand die alles uit het leven wil halen. Comfort, modebewustzijn en het aan diggelen slaan van hokjesdenken staan dan ook centraal. Herken je je wel in deze omschrijving en ben je benieuwd naar hoe de kleding van CHASIN’ er precies uitziet? Gooi dan meteen al je twijfels overboord en shop snel je favoriete stukken voor heren online!

Zoveel broeken, zoveel variatie

Wanneer het op jeans- en cargobroeken aankomt, heeft elke man zo zijn voorkeuren. Misschien ben je fan van de used look: broeken waarvan opa en oma zouden zeggen dat ze versleten zijn en in de vuilnisbak thuishoren. Maar ja, je grootouders weten dan ook niet dat dit een van dé it-items van de voorbije jaren is ... Een black denim van CHASIN’ met broekspijpen die je lichtjes kunt oprollen om je enkels wat meer daglicht te gunnen, die verdient een ereplaats in de garderobe van elke hipster. Of ga je liever voor de blauwe denim variant met gewassen effect? Deze veelzijdige jeans kan je zowat altijd en overal dragen en is dan ook een absolute must have voor elke man die er graag goed uitziet.

Shirts van CHASIN’ – trendy en tijdloos in één

Heren die fan zijn van CHASIN’ vinden dat de hele wereld dit mag weten. Ze kiezen dan ook resoluut voor een van de typische shirts of hemden van het merk, waarop het logo nadrukkelijk is aangebracht. Zo toon je dat hun slogan, “Chasin’ never stop”, ook op jou van toepassing is: trendy op een stijlvolle manier, hip zonder nodeloos excentriek over te komen, en vooral een en al positieve energie en levenslust. Gelukkig kan je elk seizoen bij dit label terecht; shop dus ook je shorts en heren jassen via onze site. Daar zijn veel goede redenen voor, maar we geven de twee belangrijkste: de verlaagde prijzen en het gebruiksgemak van online bestellen. Want wie een easy vibe wil uitstralen, maakt het zich graag zo makkelijk mogelijk.