Accessoires940
Campomaggi Portemonnee in de kleur Bruin, Productweergave

Campomaggi

EUR 165,00
Beschikbare maten: XS-XL
Campomaggi Portemonnee in de kleur Turquoise / Bruin / Geel / Rood / Zilver / Wit, Productweergave

Campomaggi

EUR 180,00
Beschikbare maten: XS-XL
Campomaggi Portemonnee 'Santorini' in de kleur Bruin, Productweergave

Campomaggi

EUR 180,00
Beschikbare maten: XS-XL
Campomaggi Nietengürtel in de kleur Bruin, Productweergave

-11%

Campomaggi

EUR 239,00EUR 270,00
Beschikbare maten: 90, 95, 100, 105
Campomaggi Rugzak 'Zoey' in de kleur Bruin, Productweergave

Campomaggi

EUR 530,00
Beschikbare maten: One Size
Campomaggi Smartphonehoesje in de kleur Bruin, Productweergave

Campomaggi

EUR 125,00
Beschikbare maten: One Size
Campomaggi Schoudertas in de kleur Bruin / Gemengde kleuren, Productweergave

Campomaggi

EUR 375,00
Beschikbare maten: One Size
Campomaggi Schoudertas in de kleur Zwart, Productweergave

Campomaggi

EUR 600,00
Beschikbare maten: One Size

Campomaggi is vintage look en niet-traditionele creativiteit

Campomaggi is een Italiaans label met een verzameling unieke ambachtelijke tassen, dat een versleten uiterlijk als kenmerk heeft. Oprichter Marco Campomaggi begon in 1983 met de productie van tassen en accessoires, uit puur instinct en passie voor mooie dingen. Uitgerust met slechts een paar gereedschappen maar gedreven door een sterke passie en onconventionele creativiteit vervaardigde de ontwerper tassen die beantwoorden aan zijn persoonlijke smaak en stijl. Na jarenlang experimenteren en een samenwerking met andere merken vormden de eerste jaren van 2000 een belangrijk moment. De markt herkende in de creaties van Marco Campomaggi namelijk het antwoord op een toenemend verzoek voor producten met een vintage look en een niet-traditionele creativiteit. Dit moment typeerde de geboorte van het merk Campomaggi.

Passie voor detail

Marco Campomaggi denkt, droomt en ontwerpt als de ontwerper van het label schitterende tassencollecties die de perfecte match zijn tussen de oude kunst van het verwerken van leer en de passie voor detail. Zijn geweldige creativiteit gecombineerd met de zorgvuldige verzorging van het ambachtelijke proces is de sleutel tot succes. De tassen van Campomaggi zijn gemaakt van zorgvuldig uitgekozen materialen, variërend van leer tot stoffen, metalen details en studs. Dankzij een speciale verwerkingstechniek kunnen de tassen worden gemaakt met een bepaald natuurlijk rundleer, dat alleen kan worden verkregen uit Toscane, in het hart van Italië. Speciale tanks met plantaardige, uitdrukkelijk bestudeerde kleurstoffen worden gebruikt voor de wasprocedure om het typische Campomaggi-uiterlijk te krijgen.

Tijdloze schoonheid

Campomaggi is de geur van leer, de absolute hoofdrolspeler van elke collectie. Het is het vermogen van werkende handen, het is de oude en nobele kunst van vakmanschap. Door het leer aan te raken en te ruiken, en door te kijken naar de buitengewone imperfecties die elk model uniek maken, voel je de passie van de ontwerper. Door gewiekste creativiteit slaagt Campomaggi erin de ziel van de drager te weerspiegelen in het product. Het zijn tassen die geen seizoensgebonden trend volgen en hun waarde met het verstrijken van de tijd vergroten. Elk detail en elke tas vertellen een verhaal. Campomaggi volgt niet de modetrends die na slechts één seizoen voorbijgaan. Het richt zich juist op klanten met een open geest en liefde voor een tijdloze schoonheid.

PayPalMasterCardVISAIdealKlarnaPostNLDHL
*Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht.**Alle prijzen incl. BTW.
© 2022 ABOUT YOU SE & Co. KG