BOOM BAP
1 item(s)
Volgen
Items van het merk filteren
BOOM BAP1

Boom Bap: laat de rebel in je los

Boom Bap is een Portugees modelabel dat kleding, sneakers en accessoires maakt voor mannen en vrouwen. Het merk is edgy en hip en bedoeld voor liefhebbers van basic mode met iets extra's. Of het nu een opvallende opdruk is of een asymmetrisch model. Boom Bap gebruikt duurzame stoffen die lang mee gaan en soepel vallen, en het veelal neutrale kleurenpalet maakt mixen en matchen heel makkelijk. De collecties bestaan uit jeans, T-shirts, jurken, trainingsbroeken, hoodies, sweatshirts, leggings en jassen. Daarnaast is er een ruime keuze aan coole accessoires en kleurrijke sneakers waarmee je een outfit helemaal afmaakt. Met dit merk ben je een trendsetter en zeker geen trendvolger. Durf de moderegels te breken en kies voor Boom Bap.

Wees innovatief en iconisch

Boom Bap noemt zichzelf een modelabel zonder grenzen en dat is terug te zien in de kleding. De ontwerpers zijn creatief en willen zich niet conformeren aan een specifieke stijl of concept. De collecties zijn een mix van urban en (shabby) chic, maar altijd met een humorvolle en sensuele knipoog. Het provocerende van dit label is op het randje van wat kan. Streetwear op het scherpst van de snede zonder enige vooringenomenheid. Dit is meer dan een merk en de naam Boom Bap; een bekende hiphop term, is niet toevallig gekozen. Jij bepaalt wat je draagt en wat je uit wil dragen. Met de kleding en accessoires van dit label kun je 100 procent jezelf zijn; innovatief en iconisch.

Verleg je grenzen met Boom Bap

Niks geen standaard looks met Boom Bap. Mannen die houden van laagjes en die onvervalste urban look, kunnen een jeans van dit merk combineren met een basic T-shirt met catchy tekst of een asymmetrische hoodie. Het enige wat nog ontbreekt is een paar felrode of helderblauwe sneakers eronder, een oversized jas en een trademark zonnebril om de look af te maken. Voor de dames heeft dit merk kleurrijke leggings in dierenprint die je combineert met een crop top of asymmetrische tanktop, een paar sneakers met een metallic look en armbanden in alle kleuren van de regenboog. Ruil een broek in voor een hip mouwloos jurkje met hoodie van Boom Bap en je kunt zo de dansvloer op.