WINTER SALE! Tot wel 60% korting5

 Merkenheader
Items van het merk filteren
Alle producten van Amuse Society3

Amuse Society: het leven is een avontuur

Amuse Society is het merk voor meiden en vrouwen die houden van vrijheid. Wie droomt er niet van reizen, van verre stranden en van surfen in Zuid-Californië? Dat is waar dit merk vandaan komt. Vrijheid om te gaan en staan waar je wil, en vooral: innerlijke vrijheid. Je goed voelen in je eigen lijf en dat uitstralen in je kledingstijl. Amuse Society bestaat sinds 2014 en heeft als wortels het Australische en Californische strandleven, maar is eigenlijk overal thuis. Elk item heeft een eigen persoonlijkheid en dat komt ook tot uiting in de naam. Kijk maar en je zult zien dat elk kledingstuk van Amuse Society een eigen naam heeft, die klinkt als een gedicht.

Eruitzien zoals je je voelt

Een tuniek met uitlopende mouwen, een lange romantische jurk voor zwoele zomeravonden, heel korte shorts om je benen te laten zien. Dat zijn voorbeelden van wat je aantreft bij Amuse Society. Hip en chic. Gemaakt van materialen die soepel en mooi blijven. Zowel natuurlijke stoffen als stoffen die de voordelen hebben van hippe technologische snufjes. Ze zijn ademend en lichtgewicht. De kleuren zijn ook natuurlijk, zoals een zacht kersenrood, of een oceaanblauw. Witte stoffen worden veel gebruikt, evenals denim. Dit is tenslotte het merk van de vrijheid, van de kleren die vooral lekker zitten. Maar deze kleren laten ook zien wie je bent en waar je voor staat. Je bent nieuwsgierig en betrokken, je vindt het leven een avontuur, en je wilt er uitzien zoals je je voelt.

Amuse Society: ook geschikt voor urban fashion

Amuse Society is wel degelijk ook een stijl voor wie aan de stad verknocht is. Ook hier mag je je voorliefde voor een vrij leven laten zien. Deze trendy kleding draag je gewoon naar je werk, of naar de universiteit. Ook voor relaxte weekenden weg heb je meteen een paar goede outfits. Als je niet weet wat voor weer het wordt, is zo’n Amuse Society etnisch vest echt praktisch. Geschikt voor alle seizoenen! Combineer je outfits met een paar trendy sandalen. Met je oude tennisschoenen (of bergschoenen) staat ook geweldig. Wil je elke dag gekleed zijn zoals je je diep van binnen voelt, dan is Amuse Society het merk voor jou.