Overslaan naar hoofd content
Login
Verlanglijstje
Winkelmandje
Sport1.892

adidas Performance – Het wereldberoemde, stijlvolle en sportieve merk

adidas Performance is een kledingmerk dat sportartikelen ontwikkeld en wat is opgericht in Duitsland. De naam van adidas komt van de oprichter van het merk, die heette namelijk Adi Dassler. adidas heeft verschillende collecties ontwikkeld en in 1996 begonnen ze met de adidas Performance lijn. Deze kledinglijn is te herkennen aan het logo met de bekende aflopende drie strepen. Omdat de collecties zowel voor dames als voor heren en kinderen worden gecreëerd, hebben ze echt voor elke leeftijd en elke sportieve activiteit iets te bieden. adidas Performance produceert elk jaar miljoenen sportartikelen – kleding, schoenen en accessoires – die over de hele wereld worden verkocht.

Met de items van adidas Performance kan jij elke sportieve uitdaging aan

adidas Performance onderscheidt zich van andere sportmerken doordat ze zich voor mensenrechten inzetten. Zo wordt er veel aandacht geschonken aan de afschaffing van de moderne slavernij en aan de bescherming van de mensen die eronder te lijden hebben. Naast deze bemoeiingen is adidas Performance ook een uniek en comfortabel merk dat globaal bekend en geliefd is. Veel beroemde topatleten dragen de adidas Performance lijn en vertegenwoordigen dit prachtige merk met hun namen. De stijl van de adidas Performance collectie laat zich kenmerken door authenticiteit, het sublieme draagcomfort en de modieuze uitstraling van de items. Het motto luidt als volgt: ‘’onmogelijk is niks’’. Bij adidas Performance werken ze elke dag keihard om voor jouw de beste artikelen te ontwikkelen.

Alleen het beste voor jou bij adidas Performance

Bij adidas Performance is er een nauwe samenwerking met topatleten wat zorgt voor alleen de allerbeste kwaliteit. Tijdens het productieproces van de verschillende items van adidas Performance voor mannen, vrouwen en kinderen wordt alleen gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen, zodat ze altijd aan jouw behoeften voldoen. Zelfs in de meest extreme omstandigheden en bewegingen. Daarnaast zorgt dit ook voor een optimaal draagcomfort. Met de collectie van adidas Performance loop jij er altijd super stijlvol en sportief bij. De verschillende items maken jouw look helemaal compleet! Voor een sportieve, maar ook voor een casual look zit je bij adidas Performance helemaal goed!