Ontdek onze SUMMER SALE: Tot wel -70%5

Sokken1.562
Weergeven
Sorteren
Maat
Kleur
Merk
Prijs
Stijl
PayPalMasterCardVISAIdealKlarnaPostNLDHL

Herensokken: onmisbaar in de garderobe

Herensokken zijn wellicht niet het spannendste item in je garderobe, maar ze zijn wel een essentieel onderdeel daarvan. Ga maar na: zonder sokken riskeer je in bepaalde schoenen blaren. En sokken zorgen ervoor dat schoenen die net een slagje te groot zijn, toch goed zitten. Je voeten worden beschermd en dat is belangrijk wanneer je veel moet lopen. Bijvoorbeeld omdat je een drukke baan hebt. Of omdat je als topsporter goede sokken nodig hebt in je schoenen. Kortom: heren sokken draag je elke dag en zijn echt een noodzakelijk goed. Maar ook als het gaat om stijl valt er wat te zeggen voor het juiste paar herensokken. Daarom zijn er specifieke stijlregels als het gaat om het dragen van sokken bij bepaalde kleding.

Mannensokken: stijlvol comfort voor je voeten

Herensokken zijn dus onmisbaar in de kast. Qua ondersteuning voor je voeten en qua stijl. Maar vergeet ook niet een ander praktisch gegeven: sokken houden je voeten warm of juist koel. Dat is in de winter of zomer wel zo prettig. Wellicht draag je graag sokken in bed omdat je snel koude voeten hebt. Kies je dan voor warme, wollen sokken, dan wordt het vocht vanuit je voeten geabsorbeerd. Katoen is de meest gebruikte stof voor sokken en doet het tegenovergestelde van wol. Je voeten blijven in katoenen sokken namelijk lekker koel. En het is een duurzaam materiaal, dus de sokken gaan lang mee. Met name voor sportieve heren zijn katoenen sokken daarom een uitkomst.

Sokken voor heren: de stijlregels

Als het gaat om sokken, denk je mogelijk dat een multipack in een basiskleur als zwart, grijs, wit of blauw voldoende is. En inderdaad, het is zeker handig als je een paar basic herensokken in de kast hebt. Maar er gelden wel degelijk stijlregels. Onder een pak of pantalon, bijvoorbeeld, draag je absoluut geen witte sportsokken maar wel dunne katoenen exemplaren met kleurrijke streepjes of een geblokte print. En die sokken laat je juist zien. Ga je sporten, dan trek je die witte of een andere kleur sportsokken wel uit de la, want die beschermen je voeten. Voor een vrijetijdslook geldt weer dat basic herensokken prima zijn maar dat het veel leuker is wanneer je onder een jeans ook een kleurrijk paar aantrekt.

Populaire merken in deze categorie
Populaire kleuren in deze categorie
Andere interessante trends
Herencategorieën
Heren merken
ABOUT YOU X INTERNATIONAAL
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Voor deze actie gelden geen speciale voorwaarden https://www.aboutyou.nl/actievoorwaarden
© 2022 ABOUT YOU SE & Co. KG