ALLEEN IN DE APP: tot wel 40% EXTRA korting5

Nog maar:00HRS00MIN00SEC
Joggingbroeken voor heren427

Sweatpants voor heren: sportief en comfortabel

Er zijn weinig kledingstukken die zo comfortabel in elkaar zitten als sweatpants voor heren. Deze items zijn namelijk speciaal ontwikkeld voor sporters. Zij dragen sportbroeken wanneer ze in de kou moeten trainen of wanneer ze bezig zijn met hun warming-up. Deze items moeten daarom warm zijn, flexibel met je mee kunnen bewegen en ook zacht aanvoelen. Door hun coole look zijn ze niet alleen geliefd bij atleten, want sweatpants voor mannen zijn inmiddels ook echte modieuze kledingstukken geworden. Door hun elastische band en zachte stoffen zijn ze ideaal als loungekleding: Maar je kunt er ook gewoon een casual outfit mee samenstellen.

De uitstraling van sportbroeken voor heren

De meeste sweatpants voor heren zijn ontwikkeld met het idee dat ze comfortabel moeten zijn voor sporters. Daarom is het grootste deel van de modellen erg baggy. Een elastische band om de enkels zorgt ervoor dat je het altijd warm hebt, omdat er minder wind in je broekspijpen komt. Tegenwoordig zie je daarnaast steeds meer sweatpants met een skinny model. Deze zitten strak om je benen en hebben daarom een moderne look. Grijs is de meest gebruikelijke kleur voor sportbroeken voor heren, maar blauw en zwart zijn ook populair. Wil je echt een statement kunnen maken met jouw comfortabele herenbroek? Zoek dan een exemplaar uit met een print, zoals camouflage of kleine stipjes. Een paar witte strepen aan de zijkant zorgen er juist voor dat je ontzettend sportief voor de dag komt.

Zo style je je herensweatpants

Er is geen item dat zo perfect bij sweatpants voor heren past als een hoodie. Deze kledingstukken worden namelijk van hetzelfde zachte materiaal gemaakt en houden je allebei warm. Hebben je sweatpants voor mannen een neutrale kleur? Zoek dan een hoodie uit met een opvallende print. Doe er een paar witte sneakers onder en je bent klaar. Het is ook een fluitje van een cent om een urban look samen te stellen met je sweatpants voor heren. Ga in dat geval voor gympen in een vrolijke kleur, zoals blauw of rood. Een strak T-shirt zorgt ervoor dat de baggy look van je sportbroek wordt gecompenseerd. Doe er nog een pet bij en je urban outfit met sweatpants voor heren is compleet.