Polo's voor heren3,062

Het poloshirt voor heren is toegankelijk voor iedere man

Een poloshirt voor heren is een absolute klassieker op het gebied van vrijetijds- en sportmode. Dit shirt met korte mouwen en een kraag is een geliefd kledingstuk voor de vrije uurtjes, maar komt ook bij formele gelegenheden goed van pas. De oorsprong van de polo ligt in de hogere sociale klassen. Daar werd hij vooral als tennis T-shirt gebruikt. De allereerste polo werd ontworpen door René Lacoste. Pas in de zestiger jaren werd het shirt daadwerkelijk populair. Het poloshirt is opvallend stijlvol, sexy en sportief. Zodra de temperatuur buiten stijgt, zie je dan ook het poloshirt voor heren in het straatbeeld verschijnen.

Heren polo voor een formele of sportieve outfit

Een katoenen poloshirt voor heren is inmiddels niet meer weg te denken uit de garderobe van elke moderne man. Dit sportieve kledingstuk is verkrijgbaar in diverse kleuren en variaties. Deze klassieke shirts worden onderverdeeld in twee verschillende soorten: jersey en pique. De jersey variant is uitstekend geschikt voor een casual uitstraling, terwijl je een pique polo vooral draagt tijdens een formele gelegenheid. De pique polo kleedt netjes af en is daarom probleemloos te dragen op een pantalon. Voor een stijlvolle uitstraling doe je alle knoopjes van je polo dicht. Bij een casual of sportieve outfit is alleen het onderste knoopje voldoende.

Waar let je op bij een polo voor heren?

Zoek je een poloshirt voor heren en kun je wel wat styling tips gebruiken? Voor een nonchalante look combineer je een polo met een korte broek of jeans. Met een paar kleurrijke sneakers is je outfit helemaal compleet. Voor een meer stijlvolle uitstraling ga je voor een chino met nette schoenen. Een paar loafers behoren eveneens tot de mogelijkheden. Een goede pasvorm is natuurlijk belangrijk in je zoektocht naar een kwalitatief hoogwaardige polo. Stel jezelf daarnaast de vraag hoe je de polo het liefst wilt dragen. Gelukkig kun je eindeloos variëren, dus met een poloshirt voor heren haal je een mooie klassieker in huis die geschikt is voor talloze kledingcombinaties.