Ontdek onze SUMMER SALE: Tot wel -70%5

Regenkleding140
Weergeven
Sorteren
Maat
Kleur
Merk
Prijs
PayPalMasterCardVISAIdealKlarnaPostNLDHL

Regenkleding kind: handig en stijlvol op ieder moment

Regenkleding voor een kind moet aan twee eisen voldoen: je kids moeten beschermd zijn tegen de elementen en de kleding moet er supercool en kleurrijk uitzien. Kinderen zijn graag buiten en voelen zich niet zo snel afgeremd door regen of wind. Dan is een goede regenjas toch prettig. Maar ook wanneer ze de elementen trotseren omdat ze naar school of de sportclub moeten fietsen, wil jij als ouder dat ze goed beschermd zijn. En dan gaat het er niet alleen om dat de kids droog en warm moeten blijven, het gaat ook om zichtbaarheid. Zeker tijdens de donkere, grauwe maanden moeten kinderen buiten goed zichtbaar zijn voor andere verkeersdeelnemers. Dan is het fijn dat er regenkleding voor een kind bestaat in felle kleuren waarmee ze zeker op zullen vallen.

Regenkleding voor kids: hippe items die tegen een stootje kunnen

Als het gaat om kinderen en regenkleding, dan is niet alleen kleurgebruik van belang. Ook het materiaal speelt een grote rol in de effectiviteit van goede regenkleding. De stof moet waterdicht zijn, net als de naden. En de regenkleding moet meebewegen met je kind en bovenal tegen een stootje kunnen. Een andere eis is de look. Niet alleen voor de veiligheid van de kids, maar ook omdat die best wel kieskeurig kunnen zijn als het gaat om hoe regenkleding eruitziet. Het is nu eenmaal niet stoer om een regenpak aan te hebben. Gelukkig is er een ruim assortiment aan regenkleding voor een kind dat er ook in een flinke bui trendy uit wil zien.

Regenjas voor een kind: de fun in functioneel

Regenkleding moet er zeker ook tof uitzien, want anders zullen je kids er geen gebruik van maken wanneer dat nodig is. Maar als ze eenmaal zo'n pak aanhebben, dan wil je ook dat die van een goede kwaliteit is. Niks vervelender dan een regenpak dat niet ademt, waardoor jouw kind flink begint te zweten en last krijgt van een plakkerig gevoel. Dankzij ademende materialen wordt dit gelukkig voorkomen en komt een kind kurkdroog aan op de plek van bestemming. En met felle neonkleuren en fraaie details als handige zakken en coole ritsen wordt regenkleding voor een kind uitzoeken een feest en zal jouw jonge modeliefhebber uitkijken naar de volgende herfst- of voorjaarsstorm!

Populaire merken in deze categorie
Populaire kleuren in deze categorie
Andere interessante trends
Kind categorieën
Kind merken
ABOUT YOU X INTERNATIONAAL
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Voor deze actie gelden geen speciale voorwaarden https://www.aboutyou.nl/actievoorwaarden
© 2022 ABOUT YOU SE & Co. KG