Ontdek onze SUMMER SALE: Tot wel -70%5

Jassen & mantels651
Weergeven
Sorteren
Maat
Kleur
Merk
Prijs
PayPalMasterCardVISAIdealKlarnaPostNLDHL

Jongens jassen voor stoere kids

Jongens jassen moeten modieus, functioneel en stoer zijn. Als je zoon in favoriete jas de deur uitgaat, moet je ervan op aan kunnen dat hij beschermd is tegen regen en kou. Moet hij naar school fietsen? Houdt hij ervan om avonturen te beleven in de natuur? Met een van deze jassen voor jongens is hij goed voorbereid. Er is altijd een model dat aan al jouw voorwaarden voldoet. Heeft hij zelf voorkeur voor een bepaald soort jas? Laat hem meekijken en meebeslissen. Ze zijn allemaal functioneel en in lijn met de laatste trends. Ze verschillen voornamelijk in stijl, kleur, decoraties en details. Welke voor hem de beste is, is een kwestie van smaak.

Sportief of hip: jassen voor jongens in stijl

Is je zoon een sportief type? Ga dan voor een van de jongens jassen in een krachtige stijl die is gemaakt van een lichte stof, gewatteerd en uitgevoerd in sprekende kleuren met stiksels als decoraties. Dit type jas is van een extra hoge kwaliteit. Kijk je zoon eens zelfverzekerd de deur uitgaan! Als hij houdt van fashion, dan zijn de modellen met details als bont rondom de capuchon of een versierde achterkant met letters of een embleem vast iets voor hem. Je zoon voelt zich helemaal zichzelf in een jongensjas die bij hem past.

Maak je zoon blij met de perfecte jongensjas

Om uit al die jongens jassen de juiste keuze te maken, moet je jezelf een aantal vragen stellen. Hoe dik moet de jas zijn? Bij welke gelegenheid wordt hij het meest gedragen? Is het dan handig om een soft shell te hebben of juist een jas met een gecoate buitenkant? Heeft hij veel zakken nodig omdat hij altijd veel dingetjes mee wil nemen? Of gewoon omdat dat stoer staat? Als je eenmaal weet je wat je zoekt, dan kun je verder vooral letten op de stijl. Er is keus te over: elegant, sportief, origineel, traditioneel en natuurlijk vaak een combinatie van deze dingen. Maak gauw je keuze uit deze speciale jongens jassen en maak je zoon blij!

Populaire merken in deze categorie
Populaire kleuren in deze categorie
Andere interessante trends
Kind categorieën
Kind merken
ABOUT YOU X INTERNATIONAAL
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Voor deze actie gelden geen speciale voorwaarden https://www.aboutyou.nl/actievoorwaarden
© 2022 ABOUT YOU SE & Co. KG