KENDALL voor ABOUT YOU: shop nu!5

Schoenen2.264
Weergeven
Sorteren
Maat
Kleur
Merk
Prijs
Stijl
Motief
Materiaal
Details
Materiaal
TROLLKIDS Boots in Rood

TROLLKIDS

EUR 29,90
Beschikbaar in vele maten
HI-TEC Lage schoen 'BLACKOUT' in Blauw

HI-TEC

EUR 39,90
Beschikbaar in vele maten
FactuurPayPalMasterCardVISAIdealKlarnaDiscoverDiners ClubPostNLDHL

Jongensschoenen: mooi en bestand tegen spelen en ravotten

Schoenen voor jongens moeten mooi, hip, comfortabel en cool zijn. Ouders vinden echter degelijkheid en kwaliteit weer belangrijk. Gelukkig bestaan er heel veel schoenen die aan al deze kenmerken voldoen. Wat zeggen jongens over hun schoenen? Ze zullen zeker bevestigen dat je schoenen niet alleen 's morgens aantrekt om naar school te gaan, maar ook gebruikt om te ravotten, te spelen en te voetballen. Veel sneakers, bottines, boots of basketschoenen zijn hier zeker voor geschikt. Als ze een stevige top hebben en aan de zijkant verstevigd zijn, dan kunnen ze al snel tegen een stootje.

Jongens en schoenen: een toffe combinatie

Voor jongensschoenen zijn de zolen ook uiterst belangrijk. Deze moeten stevig zijn en voldoende dikte hebben. Maar tegelijk moeten ze ook buigzaam zijn en niet waterdoorlatend. Denk maar aan al die keren dat jongens met schoenen enthousiast in plassen springen of toch hun lievelingsschoenen willen aantrekken om door de sneeuw naar school te gaan. Met een paar goede leren schoenen is dit alles gelukkig geen probleem. Jongens zijn met deze schoenen beter beschermd. Het leer past zich aan de voet aan en je kunt dit materiaal telkens opnieuw schoonmaken. Dan gaan de schoenen lang mee. Dat maakt zowel de jongens als de ouders gelukkig!

Stappers van verschillende materiaal

Maar niet alleen leren schoenen zijn goed van kwaliteit. Tegenwoordig vind je ook veel kwaliteitsschoenen van canvas of zelfs van kunstleer. Deze beschermen goed tegen de regen. Schoenen voor jongens moeten steeds goed aan de voet aansluiten. Of dit nu met veters, ritsen of klittenband is, maakt op zich niet zoveel uit. Als de schoenmaat goed is, moet je de schoenen kunnen aanspannen zonder te forceren. Het materiaal van een goede jongensschoen zal zich altijd aanpassen aan de vorm van de voet. Een toffe jongensschoen van leer hoeft ook niet altijd blauw, zwart of bruin te zijn. Er is veel variatie in de kleuren en bovendien zijn schoenen met coole patches of prints nu ook helemaal in. Jongens en schoenen, het is een toffe match!

Populaire merken in deze categorie
Populaire kleuren in deze categorie
Andere interessante trends
Schoenen, Zonder hakSchoenen, Ronde neusSchoenen, Overige materialenSchoenen, Platte hak (0-3 cm)Schoenen, Snoersluiting
Kind categorieën
Kind merken
ABOUT YOU X INTERNATIONAAL
Nederland
*Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht.**Alle prijzen incl. BTW.5) Voor deze actie gelden geen speciale voorwaarden. https://www.aboutyou.nl/actievoorwaarden
© 2021 ABOUT YOU SE & Co. KG