Perfecte baby pyjama

Help je kleintje heerlijk te slapen: zorg voor een superfijne baby pyjama. Een uitgeslapen baby is een vrolijke baby, dus papa en mama zijn net zo gebaat bij een goed slaapritme van de kleine als de kleine zelf. Creëer daarom een herkenbare en veilige plek in en om het bedje, met kraakheldere lakentjes, een vrolijk slaapmuziekje en een frisgewassen baby pyjama.

Het leukste nachtgoed voor de kleinsten

Kijk eens wat er allemaal verkrijgbaar is: fonkelende sterren, populaire stripfiguren, dieren en hartjes. Je kan het zo gek niet verzinnen of er is wel een baby pyjama mee bedrukt. Is je baby dol op het konijntje op zijn pyjama? Maak hier een ritueel van, zo wordt naar bed gaan leuk! Ook grappig zijn de tekstjes op de slaappakjes. Verras je vriend eens met een baby in een pyjama met een lieve tekst over papa. Wedden dat hij hem naar bed brengt? Qua kleur kies je voor een ingetogen tint, het is tenslotte de bedoeling dat de kleine tot rust komt. Superhandig zijn de body's met knopen van boven naar onder. Zo hoef je je baby niet onnodig ingewikkeld in een pakje te manoeuvreren voordat hij gaat slapen.

Slimme nachtkleding voor baby's

Leuke baby pyjama's genoeg, maar waar moet je nou op letten als je er eentje koopt? Ten eerste het materiaal. Kies een elastische, warme en ademende stof voor het slaappakje van je baby. Hij moet zich er goed in kunnen bewegen en mag het niet koud krijgen. Daarom moet je voorkomen je baby in een te klein slaappakje te stoppen, want dat kan knellen of simpelweg niet lekker zitten. Met alle gevolgen van dien. Let ook op de manier waarop een pakje aangetrokken moet worden. De meeste kleine kinderen hebben liever niet dat er een strakke boord over hun hoofd getrokken wordt. Kies wanneer het wat kouder is voor een slaappak waarin de voeten ook verpakt zijn. Een luchtige overall als baby pyjama ziet er ontzettend lief uit en is vooral in de zomer heel comfortabel voor je baby.