Ondergoed & pyjama's voor jongens536

Jongens pyjama: coole looks voor thuis en uit logeren

Een jongens pyjama heeft geen poespas. Geen onnodige tierelantijnen. Stoere boys vanaf een jaar op 10 tot jonge tieners willen er namelijk gewoon cool uitzien als ze gaan slapen. Thuis, wanneer ze uit logeren gaan of op schoolkamp. Een pyjama mag dan zeker niet kinderachtig zijn. Gelukkig zijn er voldoende pyjama's waarmee ze nooit voor schut lopen. Voor elk seizoen is er geschikte nachtmode. Tijdens koude winternachten blijft jouw zoon warm met een jongens pyjama met lange pijpen en mouwen. In de zomer kiest hij voor een kort model zodat zijn armen en benen juist koel blijven. Handig is dat je de meeste nachtmode koopt in multipacks. Voordelig voor jou als ouder. En voor jouw zoon is het prettig om makkelijk te kunnen wisselen tussen meerdere toffe jongens pyjama's.

Nachtmode voor boys: comfortabel slapen

Bij een jongens pyjama gaat het niet alleen om stijl maar ook om comfort. Daarom wordt deze nachtmode gemaakt van elastische materialen die ademen en transpiratievocht absorberen. Hierdoor voelt jouw zoon zich prettig als hij slaapt en krijgt hij het niet snel te warm of te koud. Het voordeel van een materiaal als jersey is bovendien dat je het makkelijk schoon krijgt en dat de kleur niet vervaagt. Een jongens pyjama is er in diverse uitvoeringen. Denk aan modellen die wat weg hebben van een sporttenue. Of de klassieke pyjama met een strakkere pasvorm. Verder zijn er de vertrouwde kleuren als navy, grijs en zwart. Maar boys die houden van kleur, zijn ook voorzien. Nachtkleding voor jongens is er namelijk ook in sprekende kleuren als rood en blauw en met gave prints en opdrukken.

Pyjama voor jongens: sportieve modellen en toffe prints

Jij hebt wellicht een stoere en sportieve jongen thuis die het liefst een pyjama draagt van zijn favoriete voetbalclub of voetballer. Of hij droomt liever van superhelden in een pyjama bedrukt met zijn favoriete comic. Jongens die richting de pubertijd gaan, geven mogelijk de voorkeur aan een rustigere pyjama met een subtiele look. Ook daarin is er een ruime keus, met zowel korte als lange pyjamamodellen in neutrale kleuren, met een klassiek streepjesmotief of juist een kleine opdruk. Dankzij een ruim assortiment aan nachtmode vind je makkelijk een coole jongens pyjama waar jouw zoon blij van wordt.