Sets & overalls voor meisjes129

Meisjes overall: praktisch en een beetje extra bescherming

De meisjes overall is een perfect kledingstuk voor iedere kleine avonturierster. Is jouw meisje een spring-in-het-veld en erg beweeglijk? Dit kledingstuk verbindt boven en onder met elkaar en is daardoor super comfortabel. Door de vele verschillende soorten draagt je kleine meid dit kledingstuk op veel verschillende momenten. Een vrolijk model met bloemenprint en spaghetti-bandjes in de zomer tot een stoere jumpsuit met lange pijpen en mouwen van stevige stof in de winter. Zet dit veelzijdige kledingstuk in op verschillende momenten: een net pakje voor een bruiloftsfeest of een worker variant voor een dag naar het bos of het pretpark.

Het broekpak voor meiden in verschillende soorten

De meisjes overall komt in zo veel soorten en maten dat er voor ieder meisje wel wat te vinden is. De ene meisjes overall is zeker de andere niet: ze zijn er met lange en korte mouwen en hetzelfde geldt voor de pijpen. Vanzelfsprekend zorgt meer stof voor meer warmte, maar een meisjes overall met lange pijpen kan ook prima in de zomer. Pakken van T-shirt stof zitten ontzettend lekker en staan sportief. Eigenlijk zitten alle overalls lekker. Een variant in spijkerstof is ideaal voor meisjes die van lekker ravotten houden, terwijl andere meisjes weer graag gezien worden in een pakje met bloemen-, streep-, of azteken-patroon. Buiten uiteenlopende stoffen en patronen komt een overall voor een meisje in talloze pasvormen. Kijk goed naar het gezicht van je dochter om in te schatten welke kleur haar goed staat en houd rekening met de lengte van je dochter voor welke pasvorm je kiest.

De meisjes jumpsuit combineren

Hoe stel je op basis van een overall een leuke outfit samen voor je meisje? Om te beginnen neem je de meisjes overall als uitgangspunt. Gaat je dochter op chic? Kies dan voor een ballerina bij haar pakje. Is het een stoere overall die je meisje mooi vindt? Kies voor een leuk gympje erbij en een toffe haarband. Bij een zomers pakje met smalle bandjes kan ze prima slippers of sandaaltjes dragen en als het kouder wordt draagt ze er een vest overheen. Bedenk dat de meisjes overall een nonchalant effect heeft, waardoor dito schoenen en accessoires er goed bij passen.