Ontdek onze SUMMER SALE: Tot wel -70%5

Hoeden, petten & mutsen509
Weergeven
Sorteren
Maat
Kleur
Merk
Prijs
PayPalMasterCardVISAIdealKlarnaPostNLDHL

Baby met pet: het kan niet schattiger!

Het staat zo schattig als je je baby een pet, baby muts of baby hoedje opzet. In de zomer is een pet een absolute must, om je kind te beschermen tegen de zon. Met een luchtige baby hoed met rushes ziet je kindje eruit om te knuffelen, terwijl een sportieve baby pet hem of haar juist een stoere, dappere look geeft. Een zonneklep aan de voorkant van het hoedje van je baby zorgt ervoor dat hij niet in de zon kijkt. En ken je nog die grappige petjes met een propeller? Leuk voor een feestje!

Leuke kinderpetjes in vele soorten en maten

Wanneer je de perfecte baby pet hebt gevonden, let dan goed op de maat. Met een meetlint meet je de omvang van het hoofd van je kindje. Koop een pet voor je baby die wat ruimer zit, zodat het elastiek niet knelt. Wanneer een pet te strak zit, kan hij hoofdpijn veroorzaken. Een te grote pet is ook niet comfortabel. Het is niet de bedoeling dat de pet over de ogen van je kindje zakt, ook al kan een oversized petje erg hip en schattig staan. Soms zijn baby petten aan de achterkant verstelbaar. Handig, want zo kan je de pet meerdere seizoenen gebruiken, ondanks dat je kindje snel groeit.

Houd je baby hoedjes mooi

Vind je een hoedje of petje zo leuk staan bij je baby dat je het het liefst elke dag op doet bij je kind? Koop een aantal verschillende petjes en creëer verschillende stijlen. Een vrolijk model als je naar een feestje gaat en een zonneklepje voor een dagje op het strand. Kinderen zijn soms net Floddertjes, dus draai regelmatig wasjes op 30 graden. Heb je te maken met een lastige vlek, behandel deze dan eerst met een vlekkenverwijderaar of week de muts van de baby in een bakje met soda voordat je ze in de wasmachine doet. Laat baby petten bij voorkeur in de frisse buitenlucht drogen, maar niet in de zon. Zo houd je je baby pet mooi van kleur en blijft hij elastisch.

Populaire merken in deze categorie
Populaire kleuren in deze categorie
Andere interessante trends
Kind categorieën
Kind merken
ABOUT YOU X INTERNATIONAAL
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Voor deze actie gelden geen speciale voorwaarden https://www.aboutyou.nl/actievoorwaarden
© 2022 ABOUT YOU SE & Co. KG