Kettingen voor heren47

Je hebt alle producten uit de categorie Kettingen gezien

Ontdek meer producten uit de categorie Sieraden

Heren ketting: maak je outfit af met een eyecatcher om je nek

Kettingen zijn echt niet alleen voor dames, ook heren kunnen prima een sieraad om hun nek dragen. Sterker nog: een heren ketting is een steeds hipper accessoire en maakt een outfit perfect af. En als modebewuste man wil je natuurlijk opvallen. Dat hoeft echt niet alleen met kleding. Juist een trendy ketting kan jouw outfit net dat beetje meer geven. Bovendien is een bijzondere heren ketting een echte conversation starter in de kroeg. Kies een mooie hanger die symbolische en sentimentele waarde heeft en draag dit sieraad met trots om je nek. Reken maar dat je dan aandacht krijgt.

Stoere tags of elegante kruisjes

De zogenoemde 'dog tags' zijn wel bekend als heren ketting. Deze stoere hangers hebben een tijdloos imago en zijn favoriet bij veel heren. Je kunt deze hangers dragen met een mooie zilveren of gouden ketting maar je krijgt een hele andere stijl wanneer je de tags aan een suède of leren koord draagt. Dit geldt ook voor andere hangers. Kruisjes zijn net als tags eigenlijk van alle tijden en het maakt niet uit of je wel of niet gelovig bent want het is sinds jaar en dag een telkens terugkerende modetrend. Zilveren skull hangers of dierenkoppen die nauwkeurig en gedetailleerd zijn afgewerkt, passen goed bij een stoere look.

Kies de juiste lengte

Afhankelijk van welke kleding en hanger je kiest, is het model van het (T-)shirt dat je draagt belangrijk om het beste silhouet te creëren. Bij een V-hals kun je beter een kortere ketting dragen zodat de hanger niet wegvalt tegen de kleur van je shirt. Draag je een basic T-shirt met een los overhemd daarover, dan kun je best een langere ketting dragen met een opvallende hanger. Ben je een fan van een meer minimalistische look, ga dan voor een leren koord met een langwerpige zilveren hanger zonder veel poespas. Hierdoor lijkt je hals ook wat langer. Houd je van bling, dan ga je natuurlijk voor de sweatwear look en een heren ketting met veel goud en versieringen!