ELLE SMART SHOPPING: -20% op bepaalde items!5

Nog maar:00HRS00MIN00SEC

Heren armband: een fantastisch en stijlvol accessoire

Wat is het mooi als mannen armbanden dragen! Met een heren armband laat je zien dat je goed in zijn vel zit. Je wilt er verzorgd uitzien maar met een persoonlijke touch. Je houdt van mooie dingen, zoals sieraden en accessoires die iets toevoegen en iets over je zeggen. Die aangeven dat je uniek bent. Een heren armband kan discreet zijn, zoals een gevlochten leren armbandje in een natuurkleur, maar mag ook opvallen. Denk aan een zilverkleurige, metalen armband met schakels. Deze kan eenvoudig of bewerkt zijn. De designs zijn fantasievol of elegant, uitdagend of rustgevend. Draag elke dag dezelfde als je houdt van een persoonlijke stijl. Draag juist elke dag een andere als je je gevoel van het moment volgt.

Spannende modellen armbanden voor mannen

Er bestaat een enorme keuze uit uiteenlopende modellen. Steeds meer merken maken heren armbanden van hoge kwaliteit en allemaal voegen ze een eigen visie toe. Een leren bandje heeft karakter en staat goed bij opgerolde overhemd mouwen of bij de korte mouwen van een T-shirt. Een heren armband in ketting model kan subtiel onder een manchet vandaan komen. Een nonchalante heren armband werkt bijzonder goed als contrast voor een elegant en strak gesneden pak. Een model met een opvallend detail geeft aanleiding tot conversatie. Wil je vooral een originele heren armband, dan zijn er prachtige designer modellen, waarmee je echt gaat scoren.

Zie er aantrekkelijk uit op een nonchalante manier

Een heel nieuw perspectief bieden kralen armbanden voor mannen. Kijk eens hoe stylish, maar ook stoer en karaktervol deze ontwerpen zijn. Robuust en fijngevoelig tegelijk. Echt iets voor de zelfverzekerde, moderne man, die aandacht heeft voor subtiele details. Deze modellen zijn gemaakt van roestvrij staal of glas, waardoor de kralen koel en glad aanvoelen. Draag ze daarom ook bij je meest geraffineerde outfits: als je goed gekleed naar je werk of 's avonds uitgaat. Ook in je vrije tijd, bij je nonchalante outfit, staan ze geweldig, en je kunt doen alsof je helemaal niet in de gaten hebt hoe goed je eruitziet met zo'n heren armband.