Overslaan naar hoofd content
Login
Verlanglijstje
Winkelmandje
Baby's 33

Vans: het tijdloze merk voor iedereen

Bij Vans denk je als eerste aan de bekende slip-on schoenen met het bekende zwart-wit geblokte patroon. Maar dit Amerikaanse merk is zoveel meer dan dat. Het ademt Californië, de plek waar het ooit begon. De hele collectie schoenen, kleding en accessoires heeft de relaxte, comfortabele uitstraling van deze staat. Dat zie je niet alleen terug in de ontwerpen van de schoenen, maar ook in de T-shirts, shorts, long sleeves en hoodies. Er wordt veel gebruikgemaakt van rustige kleuren, zodat het logo van het merk extra opvalt. De stijl neigt nog steeds naar de skater vibe waar het ooit mee begon, maar het merk is in de loop der jaren geëvolueerd om een breder publiek aan te trekken. Het weet daardoor al 50 jaar de tand des tijds te doorstaan.

Schoenen van unieke kwaliteit

Het begon ooit met twee broers met een droom. Paul en Jim van Doren startten in 1966 The Van Doren Rubber Company samen met partners Gordon Lee en Serge Delia. Binnen 15 jaar wisten ze een imperium op te bouwen. In de loop der jaren werd Vans steeds meer een merk voor skaters die de ruwe afwerking en dikke zolen goed vonden passen bij hun stijl. In 1977 ontstond het inmiddels legendarische Off The Wall-logo en verschenen de eerste modellen met de iconische Sidestripe. Deze authentieke Vans bestaan vandaag de dag nog steeds, maar dan wel met een moderne twist. Inmiddels is de collectie van schoenen verder uitgebreid met de meest uiteenlopende modellen, prints en kleurrijke designs die elk paar uniek maken.

Kies voor Vans

Vans mag dan van oorsprong een skatermerk zijn, het zijn echter niet alleen skaters en BMX'ers die liefhebber zijn. Vans is er tegenwoordig voor jong en oud, mannen, vrouwen en kinderen. En dat beperkt zich niet alleen tot de uitgebreide schoenencollectie. Vans onderscheidt zich ook door zijn kledingcollectie en accessoires. Juist omdat de voorkeur wordt gegeven aan relatief simpele designs is dit merk zo populair en zonder houdbaarheidsdatum. De T-shirts, hoodies, beanies, tassen en sweaters zijn zo ontworpen dat ze nooit misstaan in het modebeeld. Vans is dan ook absoluut niet onderhevig aan grillige trends en kan zich met recht een tijdloos merk noemen.

Ontdek de mega Black Friday Sale op 25.11. 2022. Je kunt te gekke VANS Black Friday deals voor dames vinden. Maar dat is nog niet alles, mis onze Black Friday sale van VANS voor heren!