Overslaan naar hoofd content
Login
Verlanglijstje
Winkelmandje
 Merkenheader
Alle producten van RICOSTA209

RICOSTA: veelzijdige schoenen voor kinderen

RICOSTA richt zich specifiek op de speciale behoeften van kinderen. Kinderen vragen namelijk om gespecialiseerde en gevarieerde vereisten tijdens het dagelijks leven. Daarom moeten de schoenen van een kind tegen de meest veeleisende omstandigheden kunnen. RICOSTA ontwerpt speciaal schoenen die wel tegen een stootje kunnen. De modeontwerpers van dit merk hechten dan ook veel waarde aan hoogwaardige materialen en een zorgvuldige afwerking, waardoor de schoenen een lange levensduur hebben. Naast een grote aandacht voor de functionaliteit, zijn de schoenen ook zeer modebewust. De aantrekkelijk uitziende schoenen zorgen ervoor dat kinderen de schoenen graag willen dragen tijdens het buitenspelen. De lange levensduur en stabiliteit maken een groot deel uit van het concept waar de RICOSTA schoenen vanuit gaan.

RICOSTA is op de hoogte van de behoeften van kinderen

Het label RICOSTA werd in 1955 in Donaueschingen, Duitsland opgericht. Nog steeds wordt het bedrijf beheerd door de familie van de oprichter. Het schoenenmerk stelt zeer hoge eisen aan hun collecties. Zo staat op de eerste plaats altijd het bewustzijn dat kinderen speciale behoeften hebben. Daarom worden de collecties samen met ouders, orthopedisten, ontwerpers en kinderartsen ontwikkeld. Pas als alle partijen ervan overtuigd zijn dat de schoen een succes is, wordt deze aan het assortiment toegevoegd. De kinderschoenen van RICOSTA voldoen dus in alle opzichten aan de hoogste normen en bieden kinderen de perfecte partner tijdens ieder jaargetijde. Dankzij de moderne textieltechnologieën en de ervaring die in de loop van decennia is opgebouwd, weet het label een unieke mix te Vind geweldigeen die zorgt voor een uitzonderlijk goed draagcomfort bij de kinderen.

Trendy kinderschoenen voor een aantrekkelijke prijs

Het schoenenmerk RICOSTA ontwerpt schoenen voor iedere leeftijdscategorie. Daarbij zijn er verschillende modellen, zoals met klittenband of met veters. Ook kun je sandalen, sneakers en laarzen voor de kinderen in het aanbod Vind geweldigeen. De schoenen worden gemaakt van ademende materialen die waterdicht zijn. Dit zorgt ervoor dat de kinderen heerlijk buiten kunnen spelen, zonder natte voeten te krijgen. Daarnaast zijn de modellen in het assortiment zeer trendy en kleurrijk. Bijna alle RICOSTA kinderschoenen beschikken over een bijzondere print op een kunststof zool. Deze is zowel aan de onder- als de zijkant te zien. Deze vrolijke twist zorgt ervoor dat de kinderen de hippe schoenen van RICOSTA zeer graag willen dragen.

Ontdek de mega Black Friday Sale op 25.11. 2022.