Name it voor jongens: comfortabel en functioneel

De kledingcollectie van Name it voor jongens richt zich op baby’s en jongeren in de leeftijdsgroep van 0 tot 16 jaar, met een lijn van comfortabele en functionele kledingstukken waarin de nieuwste trends zijn ingebed. Het Deense modebedrijf beschouwt het maken van stijlvolle en moderne kleding voor kinderen en adolescenten als een serieuze zaak, wat duidelijk te merken is in de volledige collectie. Het resultaat is een prachtige collectie comfortabele kleding voor baby's, stevigere kleren voor de iets oudere kruipertjes en peuters die beginnen te lopen, maar ook een lijn voor de oudere jongens die meer bewegingsvrijheid nodig hebben en weten wat ze willen dragen.

Jongenskleren van Name it kun je mooi combineren

Wil je je zoon een levendig en vrolijk uiterlijk geven? Doe dan een greep uit het ruime assortiment van Name it voor jongens. Van snoezige rompertjes voor zuigelingen tot jeans voor de grote broers, maar ook geruite overhemden, joggingpakken en sweatshirts die speciaal voor hem zijn bedrukt. Denk aan een mix van elegante en sportieve kleren, maar ook aan formele kleding, overalls, jeans en poloshirts, die je mooi kunt afmaken met de bijbehorende schoenen en accessoires. Met de collectie van Name it voor jongens stel je perfecte sets samen om de kledingkast van je zoon op een effectieve manier aan te vullen. Over de kwaliteit hoef je je geen zorgen te maken, want elk product wordt gemaakt van hoogwaardige materialen en wordt pas afgeleverd na verschillende stadia van zorgvuldige verwerking.

Name it voor jongens: je zoon zal je dankbaar zijn!

Heeft streetwear een onweerstaanbare aantrekkingskracht op je zoon, dan zal hij zich dolgelukkig voelen met de sweatshirts, bedrukte shirts, jeans, blazers en leren jassen in trendy kleuren. Voor jongens met een sportievere inslag combineer je bijvoorbeeld een bedrukt T-shirt met een spijkerbroek, ideaal voor op school of 's middags in het park met vrienden. En wanneer de temperaturen lager worden, draag er dan een zwarte leren jas bij, met knopen, zijzakken en metalen inzetstukken. Geef je jongen ook de kans om stijlvol voor de dag te komen met een corduroy broek, een kanten bolero en bijpassende schoenen. Hij zal je ontzettend dankbaar zijn voor zijn aanwinst uit de collectie van Name it voor jongens.