SUMMER SALE! TOT WEL 70% KORTING5

Schoenen voor kinderen148


adidas kinderschoenen: sportieve sneakers voor jonge fashionista's

De schoenenkast van jouw dochtertje is niet compleet zonder een paar adidas kinderschoenen. Deze sneakers zijn niet alleen ontzettend hip maar lopen ook heel fijn. Ideaal dus voor kleine meiden die nog wat wankel op de benen staan, maar ook voor oudere dametjes die de hele dag druk zijn. Overdag op school, op het sportveld of gewoon lekker buiten. En adidas kinderschoenen draagt jouw kleine het hele jaar door, want zomer of winter: een paar sneakers zit altijd goed en past in elke kinderoutfit. Comfort is belangrijk, maar verder zijn adidas sneakers ook gewoon heel mooi. Of je nu kiest voor een basic uitvoering die overal bij past of voor een paar kleurrijke schoenen voor jouw dochter.

Meisjesschoenen van adidas: let op de pasvorm

Jouw jonge modeliefhebber is de hele dag in de weer en haar voetjes krijgen veel te verduren. Met een paar adidas kinderschoenen weet je zeker dat comfort is gegarandeerd. De schoenen bieden veel steun en ademen, waardoor jonge sportievelingen niet oververhit raken. Als ouder let je verder ook op de juiste pasvorm. Daarom maakt adidas schoenen met profielzolen, zodat jouw kind voldoende grip heeft bij het lopen. Je bent misschien geneigd om praktisch te denken en dus de schoenen op de groei te kopen, maar is dit niet goed voor de voeten van jouw dochter. Beter is om de lengte, breedte en hoogte van de voeten als uitgangspunt te nemen. En vergeet ook niet de dikte mee te rekenen van de sokken die jouw kleine in haar adidas schoenen draagt.

adidas schoenen voor een kind: veelzijdig en trendy

Voor kinderschoenen zijn er weinig stijlregels. En adidas sneakers zijn zo veelzijdig dat ze overal bij passen. Onder een paar jeans, maar ook gewoon onder een jurkje of rokje. Helemaal hip zijn zwarte of witte adidas sneakers onder een legging en een shirt met het bekende adidas logo of een andere opvallende print. Is jouw kleine meid vaak op het sportveld te vinden? Ook dan heeft ze veel aan een paar adidas schoenen, want dankzij de hoge kwaliteit kan ze er uren achter elkaar op lopen. Voor kleinere dametjes staat juist een paar sneakers in een sprekende kleur erg mooi. Wat de leeftijd van jouw dochter ook is: adidas kinderschoenen zijn absoluut must haves.