15% EXTRA korting op ALLES in de SALE5

SALE15Kortingscode activeren
Nog maar:00HRS00MIN00SEC
Jongens135


Tommy Hilfiger jongens

Het merk Tommy Hilfiger staat garant voor kwalitatief hoogwaardige kleding voor kinderen. Van een comfortabel honderd procent katoen sweatshirt in de bekende tricolor look tot een stijlvolle broek die is voorzien van het geborduurde logo: kies voor de tijdloze kleding van Tommy Hilfiger, jongens stelen hiermee de show. Het assortiment sluit perfect aan bij de wensen van veeleisende jongens die zich willen onderscheiden met de kwaliteit en stijl van het merk. Of je nu kiest voor een sweather met daarop onmiskenbaar zichtbaar het logo of een polo met daarop subtiel het rood, wit blauwe beeldmerk op borsthoogte: je bepaalt zelf wat bij je past. Of je combineert de subtiele jongenskleding met meer uitgesproken kledingstukken. Zo heb je het beste van twee werelden.

Dé definitie van cool

Wanneer ben je cool en wanneer niet? De jongenskleding van Tommy Hilfiger geeft niet noodzakelijkerwijs antwoord op deze vraag. Hoeft ook niet. Het gaat er vooral om dat de kleding bij je past. De broeken, polo's, sweatshirts en boxers van het merk zeggen misschien wel iets over wie je bent, maar niet alles. In de designfilosofie gaat het erom wie je bent, niet wat je draagt. De kleding van Tommy Hilfiger voor kinderen zorgt er hooguit voor dat je versterkt waar je voor staat. En zo hoort het ook. Neem bijvoorbeeld de jeans van Tommy Hilfiger. Een spijkerbroek is een spijkerbroek. En toch weet Tommy Hilfiger de broek net die ene bijzondere look te geven. Met de 5 pocket style en de karakteristieke label patch met label flag is dit onmiskenbaar een broek met de onderscheidende uitstraling van het merk. Op de rechterachterzak is het logo net zichtbaar. Hiermee sluit het ontwerp aan bij de wens van menig jong 'stijlicoon' om wel kwalitatief goede merkkleding te dragen, maar daar niet uitgebreid mee te koop te lopen. De kenners zullen de jongenskleding van Tommy Hilfiger op grote afstand direct herkennen.

Tot 43 procent voordeel

Kwaliteit heeft een prijs. Daar staat wel tegenover dat je met kwaliteit ook het voordeel hebt van een langere levensduur. Profiteer je van maximaal 50 procent korting op de jongenskleding van Tommy Hilfiger. Neem bijvoorbeeld een warme winterjas. Die heb je al voor de helft van de gangbare prijs. Dat biedt extra mogelijkheden om een complete outfit samen te stellen. Of neem de gedurfde beslissing en kies voor twee dezelfde exemplaren, maar dan met afwijkende kleuren. Combineer naar hartenlust. Variatie biedt de mogelijkheid om jezelf te onderscheiden. Waar je ook voor kiest, met de jongenskleding van Tommy Hilfiger voor een scherpe prijs zit je altijd goed.