Contactloze levering met ABOUT YOU5

Voetbalschoenen167
Weergeven
Sorteren
Maat
Kleur
Merk
Prijs
Stijl
Materiaal
Motief
Sportsoort
Materiaal
PUMA Voetbalschoen 'King Pro 21' in Zwart
Tip

PUMA

EUR 99,90
Beschikbaar in vele maten
ADIDAS PERFORMANCE Voetbalschoen 'X Speedflow.3 Laceless' in Wit
Tip

ADIDAS PERFORMANCE

EUR 90,00
Beschikbaar in vele maten
FactuurPayPalMasterCardVISAIdealKlarnaDiscoverDiners ClubPostNLDHL

Voetbalschoenen voor elke soort ondergrond

Ben jij de nieuwe Lionel Messi of Christiano Ronaldo maar ontbreken nog de perfecte voetbalschoenen om dat laatste stapje te zetten naar die mooie carriere. Wacht dan niet langer en neem een kijkje in de online shop voor voetbalschoenen. Voor schoenen voor een spannend potje voetbal op zowel gras als kunstgras kun je in onze webshop terecht. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste modellen die ervoor zorgen dat jij de perfecte vrije trap kunt nemen, of gewoon op zoek bent naar een wat minder geavanceerde voetbalschoen om een balletje te trappen op zondagmiddag. Wij hebben voor ieder wat wils. Er zijn verschillende modellen in verschillende maten en kleuren te vinden. Om optimaal te presteren bieden wij je een aantal voetbalschoenen aan.

Kies het juiste materiaal voor jouw voetbalschoenen

Veel mensen vergeten vaak dat het materiaal van een voetbalschoen heel belangrijk is voor het type speler dat je bent en daarom speelt het dus een enorm grote rol bij jouw keuze voor de perfecte voetbalschoen. Wil je voetbalschoenen met een ultiem balgevoel en die voelen als je tweede huid, dan is het slim om schoenen aan te schaffen die van leer zijn. Enig nadeel is dat het veel onderhoud vergt. Ben of wil je de snelste zijn van het veld. Kies er dan voor om een lichte synthetische schoen te kopen. Lees de product omschrijvingen goed om te kijken welke schoen perfect bij jouw voetbal stijl past.

Tips voor het aanschaffen van nieuwe voetbalschoenen

Het is van belang om bij het aanschaffen van nieuwe voetbalschoenen rekening te houden met een aantal aspecten. Voor wedstrijden en trainingen op drassige voetbalvelden is het handig om voetbalschoenen aan te schaffen met extra lange noppen. Normaliter wordt voetbal op gras gespeeld, maar tegenwoordig hebben ook veel clubs in Nederland kunstgrasvelden. Om het beste van het kunstgrasveld te worden adviseren we je om voetbalschoenen met kleinere noppen te kopen. Daarnaast is het belangrijk om de juiste maat aan te schaffen om te voorkomen dat je oncomfortabel de wedstrijd moet uitspelen. Te grote schoenen kunnen voor enkelblessures zorgen. Elk merk heeft andere maten labels, dus bedenk goed welke maat jou het beste zal passen.

Populaire merken in deze categorie
Populaire kleuren in deze categorie
Andere interessante trends
Herencategorieën
Heren merken
ABOUT YOU X INTERNATIONAAL
Nederland
*Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht.**Alle prijzen incl. BTW.5) Voor deze actie gelden geen speciale voorwaarden. https://www.aboutyou.nl/actievoorwaarden
© 2021 ABOUT YOU SE & Co. KG