Ski jassen voor heren67

Je hebt alle producten uit de categorie Ski jassen gezien

Ontdek meer producten uit de categorie Ski

Ski jas voor heren: ideaal voor winterse avonturen

Een ski jas voor heren moet je warm houden en waterdicht zijn. Er is maar één ding erger dan koud zijn op de berg, en dat is koud en nat zijn op de berg. Gelukkig hebben de huidige fabrikanten van winterse bovenkleding de laatste jaren zodanig geïnvesteerd in hun producttechnologie, dat je met gemak een uitermate stijlvolle ski jas kunt vinden die aan alle vereisten voldoet. Er is ruime keuze uit een mix van geïsoleerde en softshell jackets. Shells werken het beste met een middenlaag, meestal een donsjack of fleece, in de koudste wintermaanden, maar kunnen ook heel goed in warmere voorjaarsomstandigheden worden gedragen. Voor spannende skitochten, splitboarding of wandelen in het achterland is de beste ski jas voor heren een shelljack, die licht genoeg is om in je rugzak te worden opgeborgen.

Ski jack voor heren met de nieuwste innovaties voor optimale prestaties

Een trendy ski jas moet je niet alleen warm en droog houden. Bij de aanschaf van een modieus exemplaar zijn er nog een paar andere belangrijke dingen om op te letten, zoals het materiaal waarvan de ski jas voor heren vervaardigd is. Stretch is een stof op sommige jassen die een grotere mobiliteit mogelijk maakt, terwijl okselritsen een andere goede manier zijn om de warmte te regelen. Helm-compatibele kappen zijn handig voor slechte weersomstandigheden en powder skirts zorgen ervoor dat verse sneeuw niet achter je rug kruipt. Ski jassen voor heren zijn even nuttig als modieus en beschikken over de nieuwste innovaties en technologieën om optimale prestaties tijdens de winter te garanderen.

Heren ski jas met smartphonezak of brildoek

Een jas is als een schild en een schuilplaats wanneer je op de hellingen of in de bergen bent. Ademend vermogen en waterdichtheid zijn één ding, maar elk jasmodel heeft zijn eigen 'add-ons' en accessoires. Zo zijn er ski jacks voor heren met de smartphonezak, zodat je je elektronische apparaten beschermd kunt houden. Of de zak inclusief een brildoek die erg handig kan zijn. De meeste ski jassen voor heren hebben ook een zak voor je skipas op de mouw of een powder skirt. Uiteindelijk blijft het toch het belangrijkste om te kiezen voor een stijlvolle ski jas voor heren die je warm, droog en comfortabel houdt.