Polo's voor heren1,065

Mis niet deze grote sale van heren poloshirts!

De polo is de oldtimer van de hedendaagse mannenkleding. Daarmee bedoelen we zeker niet dat dit shirt ouderwets zou zijn, maar wel dat het al jarenlang in zijn huidige vorm bestaat. Het poloshirt werd een slordige eeuw geleden bedacht door René Lacoste. Het merk staat bekend als een van de grote namen uit de modesector; de stichter en polo’s zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dit shirt met korte mouwen, een kraag en enkele knoopjes aan de voorkant, was oorspronkelijk bedoeld als alternatieve tennisoutfit. Zo’n tien jaar na het originele ontwerp werd het item ook op de markt gebracht en dit bleek een instant succes. En dat dat succes ook vandaag nog wordt voortgezet, blijkt wel uit de ruime keuze die je hebt in onze sale met heren polo’s!

Gulden middenweg tussen casual en formeel

Intussen is de polo niet langer beperkt tot de tennisbaan, maar zie je ‘m overal in het straatbeeld opduiken. Het is een bijzonder kledingstuk dat het midden houdt tussen informeel, zoals een T-shirt, en formeel, zoals een hemd, en is op warme dagen dan ook overal te zien. Omdat de stof wat dikker is dan die van gewone shirts, heb je met een polo automatisch degelijke kwaliteit in handen. Zoals je in de polo heren sale ziet, zijn er daarnaast ook talloze opties wanneer het op kleur en design aankomt.

Polo’s voor heren: jouw zomerse allrounder

Raadseltje: welk item kan je zowel dragen op een informele barbecue als op een formele zomerse receptie? De polo natuurlijk! Slim combineren is de boodschap. Draag er een short bij en je straalt een casual coolness uit, ga voor een chino en geklede sneakers en je wordt op elk zomerfeest met open armen ontvangen. Om regelmatig van shirt te kunnen wisselen, moet je natuurlijk meerdere exemplaren in je kast hebben. Gelukkig kan je in onze heren polo sale makkelijk twee stuks voor de prijs van één op de kop tikken. Eén ding staat vast: met een polo ben jij het toonbeeld van casual chic en steel je de show, de hele zomer door, bij elke gelegenheid.