Ontdek onze SUMMER SALE: Tot wel -70%5

Sneakers2.274
Weergeven
Sorteren
Maat
Kleur
Merk
Prijs
Korting
PayPalMasterCardVISAIdealKlarnaPostNLDHL

Groot aanbod heren sneakers in de sale

Het woord “sneaker” bestaat al sinds het einde van de negentiende eeuw en werd toen gebruikt om er de tennisschoenen van jonge mannen mee aan te duiden. Op dat vlak is er niet veel veranderd: je kan met je sneakers nog altijd zo de tennisbaan op. Maar daarnaast draag je ze evengoed op een feestje, een avondje stappen, een bezoek aan je grootouders, een receptie van het werk. Bestaan er plaatsen en momenten waarop sneakers niet geschikt zijn? Wij denken van niet! Net doordat er zo’n ongelofelijke variatie in kleuren, patronen en designs beschikbaar is, kon de sneaker uitgroeien tot een vaste waarde, een standaard item in de schoenenkast van elke modebewuste man.

Veelzijdig en alomtegenwoordig – dat kunnen alleen maar sneakers zijn

De meeste sneakers zijn lage modellen tot net onder het voetgewricht: ideaal voor wie graag zijn enkels of hippe sokken showt. Zoek je meer houvast, dan zijn er ook hoge types verkrijgbaar. Sportieve heren trekken specifiek naar de sale voor een paar sneakers van hun favoriete sportlabel. Check dus zeker de collecties van de verschillende merken omdat vele modellen met profielzolen en extra demping worden aangeboden. Deze sneakers hebben een uitgesproken sportief design, met het logo of de merknaam dat duidelijk is aangebracht. Wie een evenwicht zoekt tussen casual en stijlvol, vindt bij deze fabrikanten ook modellen in een effen, vrij neutrale kleur en zonder extra bedrukking. Zo verenig je loopcomfort en subtiel design met jouw unieke stijl!

Scoor je favoriete items in de sale met heren sneakers

Schoenen die zo comfortabel zitten dat je ze nooit nog uit zou trekken, die kies je zorgvuldig. Wil je toch meer afwisseling aan je voeten, dan koop je toch gewoon een extra paar? Eigenlijk is het supereenvoudig: of je nu één of meerdere paren sneakers zoekt, in de sale van About You tref je het ruimste assortiment en de beste prijzen. In plaats van één paar schoenen aan de volle pot, koop je er gewoon twee met 50% korting! Zo spring je verstandig om met je budget en haal je toch het maximum uit je shopping. Mannen die hun sneakercollectie continu willen uitbreiden, weten dan ook dat ze bij deze heren sale aan het juiste adres zijn. Kiezen, klikken en kopen, simpeler dan dat wordt het niet!

Populaire merken in deze categorie
Populaire kleuren in deze categorie
Andere interessante trends
Herencategorieën
Heren merken
ABOUT YOU X INTERNATIONAAL
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Voor deze actie gelden geen speciale voorwaarden https://www.aboutyou.nl/actievoorwaarden
© 2022 ABOUT YOU SE & Co. KG