Outdoor jassen voor heren493

Outdoor jassen voor heren: stijlvol en handig

Voor al die mannen die houden van een stijl die zowel sportief als functioneel is, zijn er de outdoor jassen voor heren. Niet alle mannen trekken in het weekend de natuur in, maar dat hoeft ook niet. Deze jassen zijn namelijk ook modieus en geschikt voor elke dag als urban wear. Dat wil zeggen: dit zijn trendy jassen, geschikt voor een moderne levensstijl. Ze staan prachtig bij je favoriete jeans. Ook doen ze het heel goed bij een elegante chino. Draag je vaak een pak, ook dan kun je bij koud of nat weer een outdoor jas eroverheen dragen. Dat is niet alleen comfortabel, maar staat ook heel stoer. Met deze fijne jacks en jassen ben je zo op alles voorbereid.

Veel verschillende modellen buitenjassen

Outdoor jassen voor heren hebben doorgaans een warme voering, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor de winter. Maar deze jassen zijn er ook voor die seizoenen dat je een jas nodig hebt die niet al te warm mag zijn. Een jas die beschermt tegen de wind en die waterafstotend is, wat zelfs in de zomer soms nodig is. Ze zijn vaak gemaakt van polyester of nylon; stoffen die lichtgewicht zijn, maar tegelijkertijd sterk. Zo blijven ze langer mooi, ademen ze en kunnen ze makkelijk tegen een spatje. En ben je op zoek naar iets dat net een stapje verder gaat? Waterdichte stoffen hebben een extra coating. Dat zijn daardoor de outdoor jassen die ook wel regenjassen genoemd worden.

Outdoor jassen voor mannen: trendy of klassiek

Hoewel functionaliteit en bescherming tegen weersomstandigheden belangrijk is, moeten outdoor jassen voor heren ook modieus zijn. Dat komt tot uiting in verschillende details en ook in de manier waarop de jassen vormgegeven zijn, bijvoorbeeld de mate waarin ze het lichaam volgen. Trendy jacks en jassen zijn vaak in overvloed te vinden, terwijl ook de echte klassiekers het altijd goed blijven doen. Deze zijn minder modegevoelig en houden meer rekening met de traditie. Zo zijn er de modellen die vier of zes zakken hebben. En er zijn modellen die gebaseerd zijn op militaire kledij of pilotendracht. Weer andere modellen zijn elegant simpel, perfect om elke dag naar je werk of andere bezigheden te dragen. Outdoor jassen voor heren zijn er dus voor elke stijl en smaak.