Gewatteerde jassen voor heren1,229

Gewatteerde jas voor heren: warm en stoer

Het is belangrijk om jezelf in de koude wintermaanden warm te houden. Daarom is het de moeite waard om te investeren in een gewatteerde jas voor heren. Gewatteerde jassen zijn namelijk extra warm dankzij de dikke wattenlaag die in de jas verwerkt zit. Zo kan de jas jouw lichaamswarmte goed vasthouden, waardoor jij het geen moment koud hoeft te hebben. Deze gewatteerde herenjassen zijn ook nog eens erg stoer en stijlvol. Je kunt je look stoer houden door te kiezen voor een kort jack in een donkere kleur, maar je kunt ook een speelse outfit samenstellen met een kleurrijke gewatteerde jas voor heren.

Een gewatteerde herenjas met een urban look

Ben jij een groot fan van de urban look? Ook dan kan je een gewatteerde jas voor heren vinden die bij je past. Voor een urban outfit kan je het beste op zoek gaan naar gewatteerde herenjassen met een opvallende kleur. Deze vrolijke kleuren passen namelijk perfect bij de opvallende stijlen die je in de stad ziet. Je kunt kort exemplaar in een felle rode of blauwe kleur kiezen, maar je kunt het geheel ook net wat opvallender maken met een uniek model. Zo kan het leuk zijn om een lange, baggy jas uit te zoeken in een unieke kleur. Deze baggy stijl past perfect bij losse jeans en sneakers in een vrolijk kleurtje.

Stoere gewatteerde jassen voor heren

Een gewatteerde jas voor heren heeft van zichzelf al een stoere look. De brede jassen zijn baggy en passen daarom perfect bij een casual outfit. Korte gewatteerde jassen staan leuk in combinatie met een spijkerbroek en sneakers, maar je kunt ook een lang model kiezen. Sommige lange gewatteerde jassen zijn voorzien van een kleine tailleband en een capuchon. Zo ziet het geheel er iets netter uit, zodat je deze jassen ook kunt combineren met een pantalon. Ga je het liefste voor de robuuste look? Combineer dan de gewatteerde jas voor heren met een paar stoere laarzen en een donkere broek.