-10% op ALLES in de SALE5

SALE10Kortingscode activeren
Nog maar:00HRS00MIN00SEC
Sjaals281
Weergeven
Sorteren
Kleur
Merk
Prijs
Motief
PayPalMasterCardVISAIdealKlarnaPostNLDHL

Sjaals, onmisbaar in elk seizoen

Kun je je voorstellen dat sjaaltjes vroeger alleen voor vrouwen waren? Generaties lang konden mannen hun nek alleen tegen de kou beschermen door hun kraag rechtop te zetten. Gelukkig liggen die tijden definitief achter ons. In welke mannengarderobe vind je tegenwoordig niet enkele exemplaren? Meerdere sjaals in huis hebben is wel zo handig om elke dag weer, of het nu ijskoud of frisjes is, een exemplaar uit je voorraadje te kunnen selecteren. Al draag je hem waarschijnlijk niet puur functioneel: net omdat er zoveel keuze is in materialen en motieven, geldt de sjaal ook als fashion statement. Check je outfit, stem je sjaal hierop af en je bent klaar om de wereld te veroveren!

Graag uw aandacht: modieuze heer met sjaal gesignaleerd

Laten we twee situaties onder de loep nemen waarin je als moderne man best een sjaal draagt. In het eerste scenario is het winter, de temperaturen zakken onder nul en er staat een gure wind. Dat je niet alleen je winterjas, muts en handschoenen, maar ook je sjaal van de kapstok neemt, is de logica zelve. Een knuffelzacht gebreid exemplaar met ruit- of streepmotief is altijd een goeie optie: heerlijk warm én helemaal hip. Gaat je ensemble van die dag de sportieve toer op, dan evolueert je ‘halsdoek’ gewoon mee en kies je voor een item met een casual uitstraling. In het tweede scenario komt de zon voorzichtig van achter de wolken en staat er een fris briesje. Een sjaal blijft in dit geval handig om je look mee op te peppen. Kies een lichter exemplaar, zowel wat kleur als stof betreft, en je outfit is gewoonweg af!

Koop nu je nieuwe favoriete herensjaal!

Met de regelmaat van de klok zijn er wel enkele sjaals in de sale. Dat is goed nieuws voor modebewuste heren die ook op de kleintjes letten. Want waarom zou je de volle pot betalen voor één stuk wanneer je dankzij een fijne korting twee stuks voor dezelfde prijs kunt kopen? Onthoud dat je sjaal veel meer is dan een doek om je hals warm te houden: door er zorgvuldig eentje uit te kiezen, treed je naar buiten als trendy man. Neem dus je tijd om een weloverwogen keuze te maken en check daarbij niet alleen het motief en prijs van de sjaal zelf, maar kijk ook even naar de mutsen en handschoenen die je al in huis hebt. Zo creëer met enkele weldoordachte accessoires jouw unieke stijl.

Populaire merken in deze categorie
Populaire kleuren in deze categorie
Andere interessante trends
Herencategorieën
Heren merken
ABOUT YOU X INTERNATIONAAL
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Deze actie loopt tot en met 26-06-2022 (23:59). De volledige actievoorwaarden vind je hier: https://www.aboutyou.nl/actievoorwaarden
© 2022 ABOUT YOU SE & Co. KG