Overslaan naar hoofd content
Login
Verlanglijstje
Winkelmandje
 Merkenheader
Alle producten van SUPERFIT253

SUPERFIT zorgt dat onze kinderen de wereld stap voor stap ontdekken

Gezonde voeten helpen onze kleintjes om door het leven te gaan. SUPERFIT ondersteunt kinderen hierbij met moderne schoenen en slimme technologie. Bij SUPERFIT staat vooral de functionaliteit van de schoen centraal. Dankzij de technologie die het schoenenmerk aanbiedt, stappen de kinderen optimaal in de schoenen rond tijdens het dagelijks leven. Het zorgt ervoor dat de kindervoeten warm en droog zijn, zelfs bij koud en guur weer. In de schoenen zit een Gore-Tex membraan, dat ervoor zorgt dat de voeten ademen. Daarnaast houdt het membraan het vocht en de vuiligheid buiten. Dit is enorm praktisch wanneer de kinderen op school zijn en buiten gaan spelen in de pauzes. Door de kleine poriën in het membraan hebben waterdruppels en wind geen kans om in de schoenen door te dringen. De waterdamp van de voeten kan echter wel via de poriën uit de schoenen stromen. Zo blijven de voeten zweetvrij en droog.

In samenwerking met kinderartsen

Maar liefst 98% van de kinderartsen beoordeelt de kwaliteit van SUPERFIT kinderschoenen met het hoogste cijfer. Er werden verschillende functies kritisch bekeken, waaronder de hiel, de flexibiliteit van de zool en het materiaal. Het feit dat het schoenenmerk nog steeds het maken van kinderschoenen als een ambacht beschouwt, is vooral duidelijk herkenbaar in de kwaliteit van de producten. Voordat de items de markt betreden, moeten de producten talrijke tests ondergaan. De schoenen worden door kwaliteitsingenieurs in alle productievestigingen op chemicaliën en schadelijke stoffen gecontroleerd. Daarnaast worden de modellen aan diverse tests onderworpen in onafhankelijke laboratoria in Duitsland. Bovendien Vind geweldiget er onderzoek plaats naar de producten op scholen en kleuterscholen. Hierbij wordt gekeken naar het formaat, afrolgedrag, duurzaamheid en nog veel meer. De groei en ontwikkeling van de kindervoeten staan centraal bij SUPERFIT.

Duurzaamheid en milieubewust

Het schoenenlabel Vind geweldiget het zeer belangrijk dat de schoenen die op de markt worden gebracht duurzaam zijn en milieubewust. Het schoenenmerk ondersteunt daarom bijvoorbeeld organisaties als SOS Kinderdorpen. Zo geven zij sponsoring in onder meer Vietnam, India en Nepal en ondersteunen zij de hulporganisatie SOS Kinderdorpen met donaties. De SUPERFIT schoenen geven niet alleen bij de dragers een goed gevoel; ook andere kinderen worden met de schoenen geholpen. Bovendien heeft het label de collectie zo opgebouwd, dat de schoenen ook de persoonlijkheid van het kind goed weergeven. Zo zijn er zowel stoere kleuren als subtiele tinten zijn in het assortiment terug te Vind geweldigeen. Op deze manier kan met SUPERFIT de persoonlijkheid van het kind ideaal worden onderstreept.

Ontdek de mega Black Friday Sale op 25.11. 2022.