Merkenheader

Steiff Collection – kwaliteit en comfort op kindermaat

Elke ouder wil het beste voor zijn kind. Dat begint al vanaf de geboorte: de eerste babypakjes moeten er niet alleen schattig of hip uitzien (naargelang waar jouw voorkeur naar uitgaat), ze moeten ook stevig en praktisch zijn. Baby’s groeien als kool en voor je het weet kruipt er een peuter in je huis rond, die in een mum van tijd – of zo lijkt het toch – in een kleuter transformeert. Voor al deze fases in het leven van je jonge nageslacht biedt Steiff Collection een oplossing. Het bedrijf draait al meer dan honderd jaar mee in de mode-industrie en is dus als geen ander dé specialist op het vlak van baby- en kinderkleding.

Een complete babyuitzet, mooi en functioneel

Je pasgeboren baby die veel slaapt – of dat hopen we toch – doe je een plezier met comfy, knuffelzachte kleertjes. Hoe eenvoudiger, hoe beter: je moet de luier immers regelmatig verschonen, wat des te sneller gaat als je het pakje vlot uit kunt trekken. Een rompertje of body is dan ook een uitstekende optie. Je kindje groeit elke dag en wordt steeds beweeglijker. Dus, dames en heren, gun hem dan ook die bewegingsvrijheid en kies voor makkelijke outfits, zoals een elastische broek en los shirtje. Het kan trouwens zeker geen kwaad om van al deze stukken meteen meerdere exemplaren aan te kopen. Een ongelukje is snel gebeurd, zowel met het eten als met de luier, en je zal de kleertjes vaker wel dan niet in de loop van de dag moeten vervangen.

Het merk met het beertje online kopen

Wil je je jonge kind graag in een outfit van Steiff Collection uitdossen? Surf dan als de bliksem naar de About You collectie, waar je een waaier aan baby- en peuterkleding vindt. Het gaat dan niet alleen om shirts, jurkjes en broeken voor binnen, maar ook om de mutsen en jasjes die je nodig hebt voor je dagelijkse wandeling. En natuurlijk is het schattige beertje op elk stuk aangebracht! Als mama of papa moet je een hele voorraad kleertjes in huis hebben, dus check je best regelmatig onze sale. Zo staat jouw schat al snel bekend als de knapste kerel of het mooiste meisje van de buurt!