Merkenheader

RICHTER schoenen: grootse schoenen voor de kleintjes

Dankzij een unieke combinatie van vele jaren ervaring en een goed gevoel voor de huidige trends weet RICHTER de ideale schoenen voor jongeren op de markt te zetten. Zo worden de schoenen niet alleen van hoogwaardige materialen geproduceerd, maar ontwerpt het team items met grappige designs. Het traditionele bedrijf komt uit Oostenrijk en heeft zich volledig gericht op de allerkleinsten met hun schoenencollecties. Dit komt vooral naar voren in de functionaliteit van de schoenen en de vrolijke kleuren. Zo hebben de ontwerpers ervoor gekozen om gebruik te maken van klittenband sluitingen. Op deze wijze trekken kinderen de schoenen zeer gemakkelijk aan en uit. Naast deze praktische toepassing maakt het label gebruik van rubberen antislipzolen en robuuste materialen zoals echt leer.

Kwaliteit dankzij een lange traditie

Meer dan 100 jaar geleden werd er voor het eerst nagedacht over het juiste schoeisel voor kinderen. Er werd al vrij snel bedacht dat tijdens de groei en ontwikkeling de schoenen ondersteuning kunnen bieden. Schoenmaker RICHTER heeft zich ook voor de speciale kinderschoen ingezet. Zo werd in 1940 het merk opgericht, waar een speciale tak voor kinderschoenen bij betrokken was. Het bleek hier heel succesvol in te zijn. Vanaf 1968 exporteert het succesvolle label schoenen naar andere Europese landen en sinds 1984 is Noord-Amerika een van de enthousiaste klanten. Het succes is met de jaren alleen maar toegenomen. Daardoor is het assortiment enorm uitgebreid. Naast de normale dagelijkse schoenen, zijn er dromerige ballerina's, mooie lakschoenen en lekker warme winterlaarzen. Voor iedere situatie en jaargetijde heeft het kinderschoenenmerk de juiste modellen in het assortiment.

RICHTER: comfortabele schoenen die de ontwikkeling ondersteunen

Het kenmerkende voor de schoenen van het Oostenrijkse schoenenmerk RICHTER is dat de modellen erop gemaakt zijn om de kindervoeten te ondersteunen. De modellen worden daarom uitvoerig getest voordat ze in de collectie terecht komen. Het maakt daarbij gebruik van materialen van zeer goede kwaliteit. Zo vind je bijvoorbeeld materialen als leer of suède in de collectie terug. Het bedrijf biedt een groot scala aan schoenen aan. Bovendien is in de loop der tijd het aanbod van het schoenenlabel uitgebreid met een lijn voor dames. Zo kunnen ook de moeders van de kinderen mooie laarzen, sportieve sneakers en luchtige sandalen in het assortiment vinden. RICHTER is een ideaal merk voor de liefhebber van stijl met comfort.